Čestitka lidera Demokrata

Bečić "ajkulama": Porazili ste vaterpolo super-silu

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje lično ime, vaterpolo reprezentaciji Crne Gore na osvajanju Svjetske lige čestitao je i lider Demokrata, Aleksa Bečić. 
Objavljeno: 24. 06. 2018 - 19:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Uspjeh koji ste postigli utoliko je veći imajući u vidu činjenicu da ste Mađare koji važe za vaterpolo super-silu u finalu porazili u njihovom bazenu u uzbudljivoj penal-završnici.

Za bilo koju reprezentaciju, takva igra tokom cijelog trajanja Svjetske lige, krunisana pobjedom nad Mađarima u finalu, predstavljala bi pravu senzaciju, međutim, ne i za vas. Pobjede i odličja, pogotovo ona najsjajnija za vas su odavno postala normalna stvar.

Uvjeren da vas i na predstojećem takmičenju čeka ništa manje uspješan rezultat kojim ćete nas ponovo sve obradovati, još jednom cijeloj ekipi čestitam na osvajanju Svjetske lige", naveo je Bečić. 

Komentari: 3

aeeee

24. 06. 2018 - 23:24

E, mnogo je "ajkulama"važno to mišljenje nadobudnog polituikanta...
CRNOGORSKI 007

25. 06. 2018 - 06:26

MIJENJA TAKTIKU ,SAD VOLI CG I CRNOGORCE ALI SU MU DRAZI CETNICI.
KOMITA

25. 06. 2018 - 16:36

DA CG NIJE SAMOSTALNA I NEZAVISNA ,I DALJE BI BILA CAMELA U LAZNOJ ZAJEDNICI POKORENA--.SA NEZAVISNOSCU TEK SE VIDI KOLIKO JE CG GUBILA U TOJ POKORENOJ ZAJEDNICI.MILO HVALA TI ZA NEZAVISNU I SLOBODNU CG.BRAVO CRNOGORSKE ,,AJKULE,,.
Novi komentar