Povodom pobjede na predsjedničkim izborima

Đukanović čestitao Erdoganu

Predsjednik Crne Gore uputio je čestitku predsjedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu povodom pobjede na vanrednim predsjedničkim izborima održanim juče u Turskoj.
Objavljeno: 25. 06. 2018 - 17:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam u prilici da Vam uz prijateljsku zahvalnost na čestitkama koje ste mi uputili povodom mog nedavnog izbora na dužnost Predsjednika Crne Gore, mogu najsrdačnije čestitati Vašu pobjedu u prvom krugu vanrednih predsjedničkih izbora, kao i još jednu u nizu pobjeda Vaše partije. Vjerujem da je to od izuzetnog značaja za stabilnost Turske i cijelog regiona, kao i za prosperitet velikog turskog naroda.  Biće mi zadovoljstvo da u vremenu koje je pred nama zajedno radimo na daljem jačanju političkih, ekonomskih, kulturnih i ukupnih veza između naših naroda koje imaju snažno uporište u tradiciji, i utemeljenje u novijoj istoriji, koje su dodatno osnažene i kroz partnerstvo u okviru NATO alijanse. Posebno će mi biti drago da se u što skorijem vremenu sretnemo u Crnoj Gori.  Želim Vam dalje uspjehe u vršenju odgovorne dužnosti i ličnu sreću, kao i mir i prosperitet građanima prijateljske Turske“, navodi se u čestitki Đukanovića.

Komentari: 3

mali erdo cestita velikom

25. 06. 2018 - 18:19

Паралелна влада“: Црна Гора добија — суперпредсједника Црној Гори се протеклих дана дигла велика прашина због новог Закона о предсједнику Црне Горе који је у скупштинској процедури, а који ће особи на тој државничкој функцији омогућити шира овлашћења, попут права да формира своје савјете, комисије и радне групе, као и стална и привремена радна тијела слично функционисању Владе.
u svjetlu reflektora

25. 06. 2018 - 19:04

Covjek je potpuno izasao u prvi plan predsjednika vlade jedva da i pomenu . Ako se sjetimo Fijipa koji jednom u 3 mjeseca uputio poneko saucesce jasno je ko je primus .
Apsolutni gospodar

25. 06. 2018 - 22:33

Erdogan ukunuo premijera i vladu podredio sebi .
Novi komentar