Kazao potpredsjednik Vlade Srbije

Dačić o hapšenju Miše Banane: Laknuće mi ako je on

Na vijest da je Rodoljub Radulović, pod nadimkom Miša Banana, uhapšen u Brazilu odnosno u Rio de Žaneiru, reagovao je i potpredsjednik srpske Vlade Ivica Dačić.
Objavljeno: 26. 06. 2018 - 09:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Volio bih da Radulović ispriča šta ima i da time stavimo tačku na sve izmišljotine", poručio je Dačić u izjavi za Kurir ističući da bi jako volio da je riječ o tačnoj informaciji. 

On smatra da bi sada trebala da se "trese" ekipa bivšeg predsjednika Borisa Tadića i oni koju su ih podržavali.

"Meni će laknuti ako se ova informacija ispostavi kao tačna", kazao je Dačić.

Podsjećamo da je Rodoljub Radulović rođeni Kotoranin, već devet godina u bjekstvu, a ranije je osuđen na 11 godina robije.

Nadimak Banana dobio je nakon otvaranje firme "Banana king" koja je primarno transportovala banane, a potom i šećer i soju, da bi se kasnije ipak, kako se sumnja, Miša "prebacio" na kokain.

Radulović je često bio u društvu estrade i političara, a pisalo se i njegovoj burnoj vezi sa pop pjevačicom Anom Nikolić koja mu je kasnije i posvetila pjesmu.

Osim toga, on je 2009. godine snimljen na tajnoj večeri sa Ivicom Dačićem. Srpske "Novosti" su ranije pisale da je Radulović uputio pismo Dačiću u kom piše: "Nijesam kriv za rušenje srpskog premijera i Vlade Srbije. Ja sam žrtveni jarac". 

Komentari: 5

banana kubana

26. 06. 2018 - 11:37

je udbas stari a mozda i sadasnji . To je vec poznato siroj javnosti i nije velika tajna .
@

28. 06. 2018 - 14:41

Cudna drzava cudna!Popovo pedofili sverceri droga,proneveritelji novca pa voze auta sa basnoslovnim cijenama,prijatelji sa ratnim zlocincima pa kunu nas postene,ljekari uzimaju mito,policajci stite dilere droge kriminalci se ubijaju po ulicama svakodnevno i na kraju ministar policije vecera sa Misom Bananom.Vrhunac je da su ispali sa MUNIDIJALA.Cudna drzava cudna!
vojska i skracenje

26. 06. 2018 - 12:11

Kakvi su ovi balkanski politicarcici he he he . Imponuje im da se druze i prave bizzmis sa zescim momcima a posle glume postenje . Mozda mu je pjevao na stolu .
legenda

26. 06. 2018 - 17:29

Dacic je najimpozantniji kad pjeva i igra trbusni ples za predsjednika Turske
Goga

26. 06. 2018 - 18:20

KAKAV PREVARANT. OVO JE DAČICEV DOBAR PRIJATELJ I FINANSIJER, KAKO GA NINE SRAMOTA NA SNIMCIMA U KASNIM SATIMA ON I OVAJ MUFLJUZ DOGOVARAJU POSLOVE , TO SMO SVI GLEDALI !!!
Novi komentar