Rukovodstvo Prave Crne Gore u Beranama

Marko Milačić sa Dadom Šćekićem: Opozicija da prevaziđe podjele

Rukovodstvo Prave Crne Gore, na čelu sa predsjednikom partije, Markom Milačićem, boravilo je tokom jučerašnjeg dana u Beranama. Tom prilikom funkcioneri Prave sastali su se sa predsjednikom Opštine Berane Dragoslavom Dadom Šćekićem.
Objavljeno: 27. 06. 2018 - 11:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Milačić je još jednom poželio sreću gospodinu Šćekiću u daljem vođenju Berana, uz zaključak da opozicija mora iznaći snage da prevaziđe podjele, svađe i sujete, ne bi li i na državnom nivou napravila rezultat kakav je bio u Beranama.

„Ukoliko se pojedinci u opoziicji budu vodili logikom parcijalnih interesa i usvojenim fenomenom ''najjačeg u opoziciji'', smjenjivost vlast na nivou cijele Crne Gore, biće nedostižna. Stoga je izuzetno važno da opozicija sada konsoliduje redove i snažno se fokusira na realne probleme u društvu, te da ostavi po strani međuopozicione svađe, koje samo dodatno razočaravaju biračko tijelo, kojoj god opozicionoj političkoj partiji ono pripadalo. Taj proces treba dominantno da predvode nova lica“, kazao je Milačić.

Rukovodstvo Prave Crne Gore sastalo se i sa Vladikom Joanikijem.

Posjetom Beranama i  istaknutim pojedincima u tom gradu, kao i simpatizerima „Prave“ – nakon radnih sastanaka u Nikšiću i Herceg Novom – Prava Crna Gora je i formalno započela proces formiranja ogranka, ali i kancelarije Prave Crne Gore u Beranama, kao nastavak opsežnog rada na podizanju partijske infrastrukture, koji će biti intezivan u narednom periodu.

Komentari: 5

RS 3

27. 06. 2018 - 11:53

Šerpa i poklopac
Momčilo,Pljevlja

27. 06. 2018 - 17:01

Udario "junak na junaka"
@

27. 06. 2018 - 17:30

Obratite paznju kako SERDAR Milacic sjedi u fotelji.Niko ni do koljena mu nije.HAHAHAH
Mika

27. 06. 2018 - 13:18

Oce oce ne brinite nista.Napravice opozicija odlican rezultat.Ali ne u CG.Ha Ha
Goran

27. 06. 2018 - 13:58

Scekic moze da sarađuje sa svima, pa i sa DPS-om. I sa njima razgovara i moze sarađivati. To jr politicar.
Novi komentar