CG kadetska reprezentacija

Junaci stigli u Argentinu

Nakon dugotrajnog i veoma napornog puta crnogorska U17 reperzentacija stigla je rano juče po srednjeevropskom vremenu u Rozario (5:30), gdje će od 30. juna do 8. jula biti učesnik prvog Svjetskog prvenstva.
Objavljeno: 29. 06. 2018 - 01:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Selekcija, tačnije crnogorska delegacija uputila se 26. ovog mjeseca u večernjim satima sa podgoričkog aerodroma prema Istanbulu, a nakon prespavane noći u glavnom gradu Turske, juče ujutru krenula prema konačnom “staništu” – Argentini.

Sljedeća stanica, nakon mnogo vremena provedenog u avionu, od odlaska iz Evrope bila je jedan od poznatijih gradova Brazila – Sao Paulo, da bi se potom ponovo crnogorski reprezentativci sa novog aerodroma uputili prema glavnom gradu zemlje domaćina – Buenos Airesu.

Buenos Aires je bio petposljednje kratko boravište vicešampiona Evrope, gdje ih je čekao autobus na putu za mjesto odžavanja šampionata (Rozario), tačnije grupne faze u kojoj su ovi zlatni momci, čiji debi na najvećoj svjetskoj smotri očekujemo u subotu od 15 sati i isto toliko minuta po našem vremenu.

Komentari: 2

za novinara

29. 06. 2018 - 08:19

dnevno pretite mladiće, ali još ni jednom ne objaviste spisak igrača? da nije malo 8više) površno?
gost

29. 06. 2018 - 10:01

Sa srecom, momci!
Novi komentar