TUi i JP Morsko dobro

‘Beach clean up’ - zajednička akcija čišćenja nezakupljenih djelova plaže u Buljarici

JP Morsko dobro danas je u Buljarici podržalo ‘beach clean up’ akciju koju  predstavnici grupacije TUI, najveće kompanije u svijetu za putovanja i  turizam, organizuju u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti gotovo  u svim primorskim turističkim zemljama.
Objavljeno: 30. 06. 2018 - 11:33 Promjenite veličinu teksta: A A A


Na incijativu TUI-a i turističke agencije Guliver, JP morsko dobro je predložilo da se akcija sprovede na nezakupljenim i manje uredjenim djelovima duge buljaričke plaže.

U akciji su učestvovali zaposleni u TUI-ju i zaposleni u JP Morsko dobro. Današnja akcija bila je početni korak u ostvarivanju dugoročne saradnje, ali i povod da predstavnici Jp Morsko dobro razmijene iskustva sa predstavnicima renomirane turističke grupacije o primjerima dobre prakse u upravljanju plažama u cijelom svijetu.

Jedna od budućih tema sa predstavnicima TUI-a biće primjena Strategije upravljanja plažama i tematizacija kupališta koju JP Morsko dobro uvodi kao novi standard u valorizaciji plažnih resursa Crne Gore i primjena standarda u turističkoj ponudi na plažama koje TUI postavlja kao normativ za dolazak turista iz Zapadne Evrope, ali i cijelog svijeta.
 

Komentari: 1

zoran

30. 06. 2018 - 16:33

Kakva sramota,kakav šamar i državi i prljavim građanima.Bolje je da ovo ne objavljujete,muka me uhvatila.Da vam Gulliver i Tui čiste plaže. Sramota me što sam Crnogorac,vjerujte mi,košmar !!!
Novi komentar