Počelo suđenje

Luka Lazukić negirao da je tukao Natašu

Luka Lazukić je na početku suđenja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu ponovo negirao da je u aprilu tukao suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac, u njihovom zajedničkom stanu.
Objavljeno: 03. 07. 2018 - 10:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

On se kratko pred sudom izjasnio da nije kriv, povodom optužbi da je izvršio krivično djelo porodično nasilje, a odbranu će detaljno iznijeti u nastavku suđenja koje je zakazano za 20. jul.

Zbog ovog suđenja, koje je potrajalo nekoliko sati, veliki broj medija  je opsijedao sud od ranih jutarnjih sati, ali je zbog male sudnice svega nekoliko novinara uspjelo da uđe u sudnicu.

Na početku pretresa Lazukićevi branioci tražili su da se isključi javnost sa suđenja ali je to sud odbio.

Nakon izjašnjenja Lazukića o krivici, zamjenik tužioca je iznio svoje dokazne predloge da se na suđenju ispita Nataša Bekvalac u svojstvu oštećene, kao i bebisiterka koja je prisustvovala svađi između supružnika u noći između 12. i 13. aprila.

Tužilaštvo takođe predlaže čitanje nalaza lekara o povredama koje je pjevačica zadobila.

Sa druge strane, Lazukićevi advokati, njih pet, su osporavali navode i dokazne predloge tužilaštva i predložili sudu svoje dokaze, o kojima će sud naknadno odlučiti.

natasa

Suđenju je prvih pet minuta prisustvovala i Nataša Bekvalac ali je potom napustila sudnicu zbog, kako je novinarima rekao njen punomoćnik Nemanja Vlček, svojih obaveza, a inače i nije bila dužna danas da da prisustvuje.

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 3, 2018 at 10:35am PDT

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 26, 2018 at 3:17am PDT

 

 

Hvala Indjija ❤️#samosesrcemdobrovidi https://t.co/pdrSJgqMsh

— Natasa Bekvalac (@NatasaBofficial) July 3, 2018

 

Komentari: 0

Novi komentar