Ministarstvo finansija

Bojan Paunović v.d. direktora Direktorata za državni budžet

Vlada Crne Gore odredila je Bojana Baunovića za v.d. generalnog direktora Direktorata za državni budžet u Ministarstvu finansija
Objavljeno: 04. 07. 2018 - 10:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

U obrazloženju je navedeno da je generalnom direktoru Diraktorata za državni budžet, Nikoli Vukićeviću, prestao mandat, pa s obzirom na dosadašnji radni angažman predloženog kandidata, ministar finansije  predlaže da Vlada Crne Gore odredi Bojana Paunovića za v.d. generalnog direktora Direktorata za državni budžet, do postavljenja generalnog direktora ovog direktorata u skladu sa zakonom.

Za neupućene, u pitanju je ključni sektor u Ministarstvu finansija.

Bojan Paunović je rođen 19. oktobra 1981. godine u Banja Luci. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Podgorici, kao i Ekonomski fakultet na državnom univerzitetu Crne Gore, na smjeru „Menadžment“.

Svoj radni angažman počeo je u Ministarstvu finansija u julu 2008. godinu, kao pripravnik, u Sektoru za budžet. Nakon završetka priravničkog, u istom Sektoru je nastavio dalji rad, pokrivajući pozicije višeg savjetnika, samostalnog savjetnika, načelnika Direkcije za koordinaciju i upravljanje sredstvima EU i obavljao je i bio uključen u najodgovornije poslove ovog sektora.

Komentari: 0

Novi komentar