FIFA Maradoni

Neprimjereno se ponašaš, a pisao si istoriju

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) kritikovala je Dijega Armanda Maradonu zbog izjava da je sudija Mark Gajger "pokrao" kolumbijsku reprezentaciju u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Engleske.
Objavljeno: 05. 07. 2018 - 11:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

FIFA je navela da su Maradonine insinuacije "potpuno neprimjerene i neosnovane".

Maradona je ranije u izjavi venecuelanskoj televiziji Telesur rekao da je Kolumbija "monumentalno opljačkana" protiv Engleske, a da je to učinio američki sudija Gajger.

Maradona je prije utakmice snimljen u dresu reprezentacije Kolumbije, a rekao je da se radovao izjednačujućem golu te reprezentacije protiv Engleske, kao da je on postigao pogodak.

Kolumbija je poslije penala ispala sa turnira (4:3), a u regularnom dijelu bilo je 1:1, pošto je Jeri Mina u trećem minutu nadoknade vremena izjednačio.

"FIFA je izuzetno žao što je čula takve izjave od igrača koji je ispisao istoriju fudbala", navela je svjetska kuća fudbala.

Komentari: 2

Wilkins

05. 07. 2018 - 12:06

PISAO ISTORIJU ??? Bješe li njegova izjava - to je bila Božja ruka ? E pa po meni to je bio Božji nesojluk i Božja krađa. I to nije fudbal.
Krsto

25. 07. 2018 - 10:08

Tako je...da je VAR tada postojao, ovaj KONIČANIN bi dobio crveni i isćeran sa prvenstva. Još afirmativno priča o VAR-u? Što očekujete od fudbalera - rukometaša još navučenog na sve i svašta
Novi komentar