FOTO

Luka je Natašu ipak varao?!

Još uvijek zakoniti suprug pop pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić koji je i 2015. godine bio u vezi sa glumicom i voditeljkom Sofijom Rajović, obnovio je sa njom romansu kada se Bekvalčeva porodila sa ćerkom Katjom.
Objavljeno: 07. 07. 2018 - 18:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovu informaciju prenosi beogradski Blic navodeći da je Lazukić, po svemu sudeći, neposredno nakon što se Nata porodila sa Katjom, nju prevario sa Sofijom.

Da se Sofija i Luka poznaju od ranije svjedoči priča izvora ovog lista, ali i slike koje je paparaco napravio prije tri godine kada Luka nije bio poznat u javnosti.

"Luka i Sofija su bili u vezi 2015. godine, ali za to niko nije znao osim njihovih bliskih prijatelja. On u to vrijeme nije bio poznat javnosti pa je mogao slobodno da se pojavljuje u javnosti sa Sofijom. Vjerovatno ste ih u tom nekom periodu i uslikali. Ne znam koliko dugo su bili zajedno, ali Sofija nije previše pričala o njemu u tom periodu ", priča izvor Blica koji je upućen u cijelu priču.

zev

Njih dvoje su i nakon romanse ostali u kontaktu.

"Oni su ostali u kontaktu jer imaju neke zajedničke prijatelje. Romansu su obnovili neposredno nakon što se Nataša porodila sa ćerkom Katjom. Ne znam koliko je trajala veza, ali se nisu viđali u javnosti. Luki i Sofiji svakako neće biti svejedno što je ova priča otkrivena", kazao je neimenovani izvor.

"Da li sa svakim čovjekom sa kojim sjednem u životu treba da se priča nešto tako. Napišite da sam bila sa svakim čovjekom koji postoji u Srbiji, od sedam do 77 godina i da završimo ovu agoniju. Sa svakim sa kojim sam se ikada vidjela, upoznala, razmijenila broj, popila kafu napišite da sam bila i završavamo saradnju. Mene ovo jako boli, bolje da se nisam ni javila", kazala je Sofija za "Blic".

Komentari: 1

RS 3

07. 07. 2018 - 19:22

požućeste.koga briga...
Novi komentar