"Da bi shvatio realnost"

Veselji poručio Vučiću da čita Ustav Kosova

Predsjednik kosovskog parlamenta i lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji poručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da umjesto što čita 500 stranica izvještaja o Kosovu treba da pročita Ustav Kosova da bi shvatio konkretnu realnost.
Objavljeno: 08. 07. 2018 - 22:00 Promjenite veličinu teksta: A A A
Veselji porucio Vucicu da cita Ustav Kosova
Foto: Armend NIMANI / AFP

"Nema potrebe da dnevno čitaš 500 stranica izvještaja o Kosovu, dovoljno je da pročitaš samo jednom Ustav Kosova da bi shvatio konkretnu relanost, jedne nezavisne i suverene države, koja u cjelosti poštuje ljudska i prava zajednica, koja ima za cilj evropsku integraciju i koja je na dobrom kursu razvoja umjesto plakanja za istorijom", izjavio je Veselji za portal gazetaexpress.com.

Veselji je srpskom predsjedniku poručio da će ga na taj način spasiti od muke i omogućiti mu da se bavi realnim problemima Srba koji žive u Srbiji.

Predsjednik Vučić je ranije danas izjavio da se Kosovom bavi na dnevnom nivou, da dnevno čita između 500 i 600 strana dokumenata, što tajnih, što javnih, i da će pred narod izaći s predlogom o Kosovu i Metohiji kad bude znao šta je maksimum koji može Beograd da dobije.

Komentari: 3

Zduvač

08. 07. 2018 - 23:09

On čita " Ruske narodne bajke", i stripove " Mirko i Slavko"!
Мирослав Ђукић

02. 08. 2018 - 12:59

Прерастао је ту литературу. Сада чита само банковне извештаје.
Priznaje uskoro

08. 07. 2018 - 23:13

Garant u roku od pola godine najviše, Srbija priznaje Kosovo! Naravno da će Vučić to objasniti kao " veliki uspjeh srpske diplomatije "!
Novi komentar