Uoči polufinalnih okršaja

Potres u hrvatskoj reprezentaciji - otkaz za člana stručnog štaba!

Hrvatski fudbalski savez (HNS) saopštio je da je dosadašnji član stručnog štaba Ognjen Vukojević razriješen dužnosti, nakon što je poslije pobjede protiv Rusije u četvrtfinalu Mundijala objavio video u kojem taj trijumf posvećuje Ukrajini.
Objavljeno: 09. 07. 2018 - 15:25 Promjenite veličinu teksta: A A A
Potres u hrvatskoj reprezentaciji - otkaz za clana strucnog staba!
Foto: sportske.jutarnje.net

Zbog te "provokacije prema Rusiji" Hrvatski savez se javno izvinio ruskoj javnosti, a isto je učinio i Vukojević, kao i igrač Domagoj Vida, koji takođe učestvuje u snimku. 

Vukojević je nekadašnji reprezentativac i bivši igrač Dinama iz Kijeva, baš kao i Vida, koji je dres ukrajinskog šampiona nosio prije nego što je prešao u Bešiktaš. 

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) samo je upozorila Vidu zbog spornog snimka. Hrvatska će u srijedu uveče u Moskvi igrati u polufinalu Mundijala protiv Engleske.

Komentari: 8

u boj za domagoj

09. 07. 2018 - 16:27

Procitah da je ovaj Domagoj alkoholicar i visestruki izgrednik te mu nije ni mjesto u reprezentacji. Interesantno kolko su se pojedini igraci osmjelili i svojim glupim i primitivnim ispadima ugrozavaju nacionalni tim . Mislim da ce ih Englezi poslati doma pa nek pivaju tamo pisme patriocke .
Varazdinec

09. 07. 2018 - 17:13

Siguran sam da će Hrvatska dobiti Engleze.
Varazdinec

09. 07. 2018 - 16:48

Trebali su obojicu potjetat kući.
Freeman

10. 07. 2018 - 10:21

Ne sporim da Hrvatska ima kvalitetne igrače i dobru reprezentaciju.Ipak svojim ponašanjem su me natjerali da prvi put u životu iz sveg srca navijam za Engleze !.Takav nacionalizam i šovinizam je nedopustiv,posebno u sportu.Da sam Hrvat stidio bih se ponašanja pojedinih igrača posebno Vide.
Hrvat

10. 07. 2018 - 11:20

Eeee, da si Hrvat, ali nijesi. Vidiš, mi smo jako ponosni na naše momke i navijamo svim srcem za njih. Čudnan ste vi narod, srbi i posrbice. Nikada ne kritikujete vaše sportiste kada dižu 3 prsta i pjevaju četničke pjesme, a ovamo nama držite predavanja. Naprijed Hrvatska!!!
Freeman

10. 07. 2018 - 13:41

Ti nijesi Hrvat ti si budala.Kakve veze imaju tri prsta,otkad je to provokacija i za koga je to provokacija ?!.A što se tiče šovinizma jednako ga osuđujem bio on srpski,crnogorski,albanski ,hrvatski ili bilo koji drugi.Znam,ti to ne možeš shvatiti!.
Hrvat

10. 07. 2018 - 14:32

Kad ti već admin dozvoljava da ovako laješ, da ti ja kažem četničino seljačka. Tri prsta su sinonim za pokolj koji ste učinili devedesetih godina. Sa podignuta tri prsta išli su srpski tenkovi u "oslobađanje" Slovenije, Hrvatske i Bosne. Zaboravio si to? Zato što ti ne odgovara!
Toro

10. 07. 2018 - 14:14

Dobro su se snašli. Bolje da član štaba ode kući nego bitan šraf u repki
Novi komentar