O ponudi budvanske vlasti Crnogorskoj

DPS Budva: Nečasna ponuda raspale budvanske koalicije

Poziv koji su stranke „raspale“ budvanske koalicije, uputile Crnogorskoj predstavlja klasičan primjer političke korupcije, ali i očajnički potez onih koji po svaku cijenu žele da zadrže svoje privilegije, saopšteno je iz DPS.
Objavljeno: 10. 07. 2018 - 21:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se dodaje u saopštenju, oni kojima se nečasna politička trgovina redovno priviđa u tuđem dvorištu, bez imalo skrupula upravo ovim nemoralnim činom pokušavaju da se zadrže još koji mjesec na vlasti u Budvi.

„Ovakve i slične ponude nekoliko puta smo odbijali, svjesni da opstanak na vlasti onih koje će Budvani pamtiti po nesposobnosti, neprincipijelnosti , korupciji, rođačkom zapošljavanju ali i najgorim uvredama koje su jedni o drugima iznosili, ništa dobro neće donijeti ovom gradu. Ovakav nemoralni aranžman samo bi produžio agoniju ove opštine i zato smo ga sa indignacijom svaki put odbacivali“, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, posebno je apsurdno da se ova nečasna ponuda servira političkom subjektu čije su čelnike, isti ovi što traže slamsku spasa,  do skoro nazivali - udbašima.

„Takođe, samo prije mesec dana ovu  budvansku vlast funkcioneri Crnogorske karakterisali su kao “nesrećni konglomerat” koji je Budvu potpuno unazadio, “neprirodnu koaliciju koja je masovno partijski i politički zapošljavala”, a za Bečićeve Demokrate tvrdili da su rasijali podjele i završili u kaljuzi „prepunoj mržnje i uvreda”. Zbog svega navedenog: pokušaja očigledne političke korupcije, ali i niza uvreda koje su međusobno jedni o drugima izgovarali, iznenađuje razumijevanje na koje ova nečasna ponuda nailazi u redovima Crnogorske. Eventualnim prihvatanjem ove ponude Crnogorska bi, sasvim izvjesno, politički presudila sama sebi i postala dio ovog gubitničkog društva“, kaže se u saopštenju.

DPS smatra da principijelnim odnosom koji imaju prema ovom, ali i svim ostalim političkim pitanjima, čine ono što je u najboljem interesu građana.  „Naša, ali i sve ostale političke partije, imaće priliku da na sljedećim izborima čuju stav birača o politici koju su zastupali u prethodnom periodu. Strah od izbora koji je prisutan kod raspale budvanske koalicije, najbolji je dokaz njihovih katastrofalnih učinaka i predstavlja pokušaj odlaganja kazne koja neminovno slijedi od strane građana budvanske opštine“, navodi se u saopštenju DPS-a.

 

Komentari: 10

DPS JE NAJBOLJI

10. 07. 2018 - 21:26

Narod je vidio sto ova raspala prospska kolalicija podpomognuta sa izdajnickim SDP radi za jos par mjeseci vlasti. Da se ovo nije desilo narod bi bio u zabludi kakvi su zapravo.Ovakome je svakom jasno da je ovo nesto najgore sto je Budvu zadesilo.Boje se izbora jer znaju da nista nisu uradili sem sto su unazadili opstinu i svoje glasaca zaposlili.
DPS VRACA BUDVU CRNOJ GORI

10. 07. 2018 - 21:30

Na sledecim izborima DPS ce Budvu vratiti CRNOJ GORI i samostalno ce vrsiti vlast. Sada u Budvi svi znaju da su sve ove stranke koje cine ovu nakaradnu vlast jedna velika prevara sa najvecim zlom 21 vijeka Demokratama i privjeskom UROM.
DPS VRACA BUDVU CRNOJ GORI

10. 07. 2018 - 21:30

Na sledecim izborima DPS ce Budvu vratiti CRNOJ GORI i samostalno ce vrsiti vlast. Sada u Budvi svi znaju da su sve ove stranke koje cine ovu nakaradnu vlast jedna velika prevara sa najvecim zlom 21 vijeka Demokratama i privjeskom UROM.
Koleee

10. 07. 2018 - 22:09

Katasrofa su df i demagozi. Na svasta spremni samo da ostanu na vlasti.
Haosa

10. 07. 2018 - 22:10

Unistili BD. I jos bi... to treba micati s vlasti.
Rukfaš

10. 07. 2018 - 22:10

Ma jok... kakva korupcija? To što čini Aljeksa i njegova družina nije korupcija. Oni su časni i pošteni. Tako vele. Doduše to samo oni za sebe tako kažu... niko drugi.
Madman

10. 07. 2018 - 23:25

Živa istina - raspala i sramotna koalicija u Budvu...što je dočekala na pjenu od mora :(
Slavica

10. 07. 2018 - 23:27

Zna se ko je mačor!
Janko

11. 07. 2018 - 00:09

Sviđa mi se ova nova energija iz DPS BD. Samo naprijed!
Freeman

11. 07. 2018 - 11:21

Očigledno ovi iz DPS-a nemaju pojma šta je to politička korupcija ?!.Oni su kreatori više modela korupcije i iste su poznate javnosti.Oni ne mogu da vide razliku između političke ponude i političke korupcije,jer to kod njih ide jedno sa drugim.Nadam se zaista da u Budvi više nikada dok postoji DPS neće biti na vlasti.
Novi komentar