Sve zbog "vatrenih"

Hrvatska: Totalna sniženja, popusti u restoranima...

Hrvatska žejno isčekuje duel polufinala protiv Engleske (srijeda, 20 časova) na Svjetskom prvenstvu. 
Objavljeno: 10. 07. 2018 - 22:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

U prilog tome ide i podatak da su prodavnice već skratile radno vrijeme za 11. jul. Predstave u pozorištima se otkazuju, u toku su ogromni popusti u restoranima, kafićima... - sve je u znaku "vatrenih".

Nakon plasmana u istorijsko polufinale poslije 20 godina narod u Hrvatskoj ponovo je na nogama. Nikada nisu bili bliži finalu, a sada kada su kao neporažena selekcija stigli do četiri najbolje, svakako da imaju čemu da se nadaju. Koliko je cijela nacija trenutno opsjednuta uspjesima fudbalera u Rusiji potvrđuju mnoga sniženja u radnjama, kafićima, restoranima.

"Ako pogodite tačan rezultat večerate sa još jednom osobom besplatno, ne plaćate piće u toku meča protiv "gordog albiona" u pojedinim restoranima, dresovi se prodaju po sniženim cijenama. Turisti koji se nađu u Hrvatskoj na odmoru u toku narednih nekoliko dana vratiće se kući zadovoljni, a i uštedeće priličnu količinu novca. Bar do srijede uveče Zagreb je jedan od najaktivnih gradova", navodi Jutarnji list.

Najbolje su prošle turističke agencije koje su zaradile ozbiljne svote novca. Svakako da je naglo poraslo interesovanje za polufinalni meč pa su mnogi stanovnici pohrlili da što prije rezervišu svoje mesto u avionu za Moskvu. Utakmica između Hrvatske i Engleske igra se 11. jula od 20 časova na "Lužnjiki areni" u Moskvi.

Komentari: 3

budo ih zrihtali Englezi

10. 07. 2018 - 22:31

Finale France-England u Moskvi
Kotoranin

10. 07. 2018 - 23:38

Bum ti opet na tablete kada vatreni pobjede.... Kak si kaj poslije poraza Rusije od Hrvatske ?
lolo

11. 07. 2018 - 04:25

Finale Francuska -Hrvatska i pobjeda Hrvatske. Necu rijeci da cujem :)
Novi komentar