Procesuirane dvije osobe

Ulcinj: Oduzeti pištolj i marihuana

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su danas, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli pištolj u ilegalnom posjedu i marihuanu. Protiv jednog lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je protiv drugog podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o spriječavanju zloupotrebe droga.
Objavljeno: 11. 07. 2018 - 12:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Službenici OB Ulcinj su, 11.07. oko 06 časova izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koriste G.B. i A.B, oba iz Ulcinja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke M – 57 TT, u ilegalnom posjedu i biljnu materiju tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od oko 1,5 grama.

Opojna droga će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se protiv A.B. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Protiv G.B. će biti podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o spriječavanju zloupotrebe opojnih droga.

Komentari: 0

Novi komentar