U glavnoj ulozi navijači

FIFA pokrenula novu istragu protiv FS Hrvatske

Polufinalisti Svjetskog prvenstva u fudbalu, Hrvati, ponijeli su sa ovog našeg Balkana mnogo fudbaskog žara i talenta u Rusiju, ali i čitav bagaž "problema". U pitanju je, naravno nezdravi nacionalizam, čak i fašizam toliko izražen u ovom našem dijelu svjeta.
Objavljeno: 11. 07. 2018 - 14:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

FIFA je baš zbog toga već pokrenula istrage protiv hrvatskog FS, kao i Domagoja Vide i Ognjena Vukojevića, te Dejana Lovrena i Šime Vrsaljka zbog već poznatog snimka iz svlačionice i pjevanja raznih "pjesmica", a sada su se u čitav problem umiješali i navijači.

Dio njih, već godinama, decenijama na ovim našim prostorima svima živima zagorčavaju život, a naročito ljudima koji samo žele da gledaju dobar fudbal. Što je, mora se priznati većina.

Ovaj put ekstremni dio tribine se "istakao" ustaškim barjakom na meču sa Nigerijom koju su Vatreni dobili sa 2:0. Istraga je sada pokrenuta i nema sumnje da će neko biti dobro kažnjen kada prođe šampionat.

Nakupilo se dosta toga na kontu Hrvata, što bi moglo skupo da ih košta. Samim plasmanom u polufinale zaradili su od FIFA čak 20 miliona dolara.

Komentari: 1

Dobro za FIFU.

12. 07. 2018 - 09:19

Taman to sto im se nakupilo nek vrate u kasu pa drugi put nek fasizam manifestuju na vasaru u Sisku
Novi komentar