Đalović vjeruje u čudo protiv Partizana

Prošle sezone Podgorica je bila pod opsadnim stanjem, ove je Nikšić. Iz istog razloga - u Crnu Goru stiže Partizan. Budućnost je u julu 2017. mučila crno-bijele, sličnu priču godinu dana kasnije najavljuje Rudar.
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 08:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pljevljaci su apsotuni autsajderi, ali to ne znači podizanje bijele zastave na stadionu kraj Bistrice, gdje će tim Vuka Bogavca ugostiti regionalnog giganta. A strateg Pljevljaka nudi recept za senzaciju…

“Moramo biti hrabri, odigrati disciplinovano svih 90 minutu, vjerovati u sebe i boriti se do posljednjeg daha”, potencira Bogavac. “Partizan je apsolutni favorit, ali i na Mundijalu smo vidjeli da favoriti ne idu uvijek dalje”.

Rudar je pretprio turbulencije u ljetnjem prelaznom roku, uz odlaske brojnih igrača promijenjen je i trener i logično je da meč sa crno-bijelima ne dolazi baš u najboljem trenutku za tim sa sjevera Crne Gore.

“Imamo plejadu talentovanih igrača željnih uspjeha i ovo je idealna prlika da pokažu svoj potencijal na najvećem nivou, protiv jakog protivnika, pred širokim auditorijumom”, kaže Radomir Đalović, najiskusniji u redovima Rudara, od kojeg navijači očekuju da makar jednom zatresu mrežu golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

“Tu sam, uz još nekoliko iskusnijih da pomognem i nadam se da možemo da napravimo čudo. Rasterećeno, bez ikakvog pritiska, da pokažemo od kakvog smo materijala napravljeni i koliko vrijedimo” jasan je Đalović.

Rudar i Partizan igraće večeras od 20.15.

Komentari: 0

Novi komentar