Priznanje za izuzetnost

Euromoney nagrada za Societe Generale banku Montenegro

Internacionalni magazin Euromoney ponovo je proglasio Societe Generale banku Montenegro najboljom bankom u Crnoj Gori. 
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 10:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nagrada za izuzetnost (Award for Excellence) za 2018. godinu četvrto je proglašenje za najbolju u zemlji od strane Euromoney magazina, a deveto međunarodno priznanje banke u poslednjih šest godina.

Nagrada za izuzetnost je još jedna potvrda kontinuirano dobrih rezultata koje Societe Generale banka Montenegro ostvaruje. Banku izuzetnomčini njena težnja za stalnim inovacijama kako bi građanima, privredi i državi pružila najbolje proizvode i efikasnu uslugu. Banka i ovoga puta posvećuje nagradu svim zaposlenima, kao i svim klijentima čiji je pouzdani oslonac i partner u Crnoj Gori.

Povodom još jednog Euromoney priznanja predsjednik Odbora direktora banke, prof. dr Milorad Katnić, izjavio je:

« Euromoney nagradaza izuzetnost je još jedno priznanje za dobre rezultate koje u kontinuitetu ostvarujemo i potvrda da naš uspjeh nije slučajan. Fokusirani smo na potrebe klijenata, zadovoljstvo zaposlenih i razvoj zajednice u kojoj poslujemo. Vjerujem da nas to čini posebnim i izuzetnim.Zahvaljujem svim zaposlenima banke na profesionalizmu i posvećenosti kao i svim klijentima na dugotrajnom povjerenju koje smo zajedno gradili svih ovih godina.»

Prilikom uručenja „Euromoney Nagrade za izuzetnost“, na svečanoj ceremoniji u Londonu, g. Radule Raonić, sadašnji izvršni direktor za komercijalno poslovanje i zamjenik glavnog izvršnog direktora koji ubrzo, po isteku mandata glavnog izvršnog direktora g. Miroslava Hiršla, stupa na funkciju VD glavnog izvršnog direktora Societe Generale banke Montenegro saopštio je:

„ Euromoney nagrada je potvrda timskog rada, pune posvećenosti i profesionalizma naših zaposlenih koji godinama daju snažan doprinos da Societe Generale banka Montenegro ostvari postavljene ciljeve, bude i ostane među najboljima. Izrazitu zahvalnost iskazujemo našim dragim klijentima i zbog toga želim posebno da naglasim da će povećanje njihovog zadovoljstva uslugama koje im pružamo biti primarni cilj naših zaposlenih i u narednom periodu. Zadovoljstvo nam je što i međunarodna javnost to prepoznaje i našu banku godinama svrstava u sam vrh evropskih finansijskih institucija. “

Euromoney je gotovo 50 godina vodeća publikacija koja prati rast međunarodnih finansijskih tržišta a Nagrada za izuzetnost je jedna od najuvaženijih u svijetu bankarstva. Nagrada je ustanovljena još 1992. godine i bila je prva te vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je primio gotovo 1.500 prijava od strane banaka, za 20 globalnih nagrada, više od 50 regionalnih nagrada, kao  i za nagrade za najbolje banke u gotovo 100 zemalja.

Komentari: 0

Novi komentar