Podgorica: Uhapšen zbog dilovanja droge

Policija je uhapisla jednu oosbu kada je tokom pretresa pronašla i oduzela oko kilogram marihuane i dvije vage za precizno mjerenje, saopšteno je iz Uprave policije. 
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 12:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Naime, službenici Odsjeka su, 11.07.2018. godine, postupajući na osnovu operativnih saznanja, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi R.B. (23) iz Podgorice. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli više pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine od oko kilogram, dvije vage za precizno mjerenje kao i predmete koji se koriste za pakovanje opojne droge.

Kriminlistička obrada upućuje na sumnju da se R.B. bavio nabavkom i stavljanjem u tzv. ulični promet opojne droge marihuana na području Podgorice. On je, kako se sumnja, opojnu drogu nabavljao u količinama od oko kilogram koju je nakon toga prepakivao u manja pvc pakovanja sa namjerom daljeg stavljanja u tzv. uličnu prodaju na području Podgorice", navodi se u saopštenju. 

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se R.B. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, objašnjavaju iz Uprave policije. 

Komentari: 1

@

12. 07. 2018 - 15:06

ova fotografija je divna.Kako se zeleni lisce.
Novi komentar