U Podgorici i na primorju

Uhapšene četiri osobe: Provaljivali i krali po radnjama i kafanama

Policija je zbog zbog 18 krađa u Podgorici uhapsila četiri osobe, od kojih je jedno maloljetno lice, saopšteno je iz Uprave policije. Sumnja se  da su počinili 17 kradja teritoriji opština Budve, Bara i Tivta.
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 15:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Policija je juče uhapsila  E.F. (18), V.M. (18) i S.C. (18), sva lica iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili 18 krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju, dok je u 12 ovih krivičnih djela učestvovao i maloljetni H.B. (17). 

Ova lica su, kako se sumnja, u toku juna i jula 2018. godine, počinila ova krivična djela na način što su upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage provaljivali ulazna vrata i prozore na poslovnim i ugostiteljskim objektima kao i na privatnim zdravstvenim ustanovama i trgovinskim radnjama.

Oni su, sumnja se, ova krivična djela vršili u noćnim časovima u dijelu Starog Aerodroma, Konika, Maslina i City kvarta. Osumnjičeni su, sumnja se, u ulici Mitra Bakića otuđili vozilo marke „VW Golf II“, a koje su kako se sumnja koristi u izvršenju ostalih krivičnih djela. Osim ovog vozila, oni su, sumnja se, otuđili oko 4.000 eura, 800 turskih lira, četiri lap – topa, tablet, devet mobilnih telefona, ručni sat veće vrijednosti, alkoholna pića, garderobu i druge predmete.

Otuđeno vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku kao i izvjesna svota otuđenog novca.

POlicija je došla do saznanja da su ova lica pored 18 krivičnih djela izvršenih na teritoriji Podgorice, kako se sumnja, izvršila i 17 krivičnih djela na teritoriji opština Budve, Bara i Tivta.

 

 

 

 

Komentari: 0

Novi komentar