Nakon odluke ODT da je slučaj navodnog plagijata zastario

UCG: Slučaj Bečić ne zastarijeva, Ekonomski fakultet se nije izjasnio o sadržaju rada

Univerzitet Crne Gore je već dva puta upućivao zahtjev Ekonomskom fakultetu da se njegovi organi izjasne o proceduri i sadržaju magistarskog rada lidera Demokrata Alekse Bečića, te da nas obavijeste ukoliko se utvrde određene nepravilnosti, navedeno je u saopštenju.
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 15:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vijeće Ekonomskog fakulteta smatra da u odnosu na procedure sprovedene prilikom kontrole i odbrane rada nijesu konstatovane nepravilnosti.

Kako se Vijeće Ekonomskog fakulteta nije izjasnilo po pitanju sadržaja ovog magistarskog rada, u cilju zaštite integriteta Univerziteta Crne Gore, Senat Univerziteta će preuzeti sve potrebne mjere u cilju razjašnjenja ovog i sličnih pitanja.

Što se tiče Univerziteta Crne Gore, predmeti ove vrste ne zastarijevaju.

 

Komentari: 4

cetinje10

12. 07. 2018 - 15:54

Prvo bih smijenio,Dekana ekonomskog fakulteta,kao i vijece istog fakulteta,,pa onda sve odgovorne u rektoratu,,,,Dajte vec jednokm da se svi radovi,od MAGISTARSKIH,,,,DKTORATA ,,ISPITAJU PA DA VIDIMO,KOJE UCIO,A KOJE PLACAO,I LOPUZAO///SVIJET NAM SE SMIJE,,,OVO JE ZASTIDJE
-

12. 07. 2018 - 16:08

plagijator :) A vidji ga kako je napuhan, mali plitki blefer. Zamislite njega ko predsjednika ili premijera.
Uvlako

13. 07. 2018 - 13:04

Ne moramo zamišljat ništa kad imamo "autentične" premijera i predsjednika. Taman po mjeri Gorocrnaca
pustite momka na miru

12. 07. 2018 - 19:03

O cemu se ovdje prica ? Sva vaznija mjesta u drzavi popunjena sa fotokopiranim diplomama profesora Veselina Mujovica ljevorecanina
Novi komentar