Zbog lažnog prijavljivanja

Radončić najavio krivičnu prijavu protiv Olivere Lakić i urednika Vijesti Mihaila Jovovića

Novinar i politički analitičar Šemsudin Šeki Radončić danas je u Tužilaštvu saopštio da je podatak da je na novinarku Oliveru Lakić pucano metkom jako malog kalibra dobio od predstavnika OEBS-a i ljekara Kliničkog centra Crne Gore.
Objavljeno: 12. 07. 2018 - 17:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

On je odbacio povezanost sa ovim događajem i najavio krivičnu prijavu protiv novinarke Olivere Lakić i njenog urednika Mihaila Jovovića zbog lažnog prijavljivanja.
U izjavi medijima nakon saslušanja, Radončić je kazao da je apsurdno da je saslušavan zbog intervjua Dnevnim novinama u kojem je upravo osudio napad na Lakić i iznio pretpostavku da je upucana metkom malog kalibra.

Istakao je da je ove podatke dobio od predstavnika misije OEBS-a nakon što su posjetili novinarku Lakić.

- Ona je upravo njima kazala da joj je napadač prišao, sagnuo se i pucao u nju. Oni su mi rekli da se radi o jako malom kalibru. Svoju pretpostavku, vezano za mali kalibar metka, sam temeljio i na podacima koje sam imao iz razgovora sa ljekarima Kliničkog centra Crne Gore – kazao je Radončić.

Imena osoba iz OEBS-a sa kojima je razgovarao o napadu na novinarku Lakić, Radončić navodi da je saopštio Tužilaštvu.

Radončić takođe navodi da je predložio Tužilaštvu da Oliveru Lakić i  njega poligrafski terstiraju ističući da mu ne bi smetalo da to ispitivanje  bude i pred televizijskim kamerama.
- Tražim poligraf jer želim da se utvrdi istina ko je pucao na Oliveru Lakić i ko je smišljeno koristio najmanji kalibar municije i pucao na način da se ne ošteti kost i veliki krvni sudovi – kazao je Radončić.

On je istakao i da njegovo saslušanje predstavlja i klasični mobing medijske mafije koncerna Vijesti nad Tužilaštvom i pravosuđem.
- Ovo se radi kako bi se svi kritičari koncerna Vijesti, među kojima sam u prvim redovima i ja,  kriminalizovali. Poenta je da se biografije vlasnika ovog koncerna, otimača akcija, utajivača poreza i reketaša prikače meni – kazao je Radončić.

Komentari: 11

Sterling

12. 07. 2018 - 17:56

Ima li corbe u kojij nije mirodjija ovaj lik? Da je svu pamet i postenje posisao, pa je previse...
Denis

12. 07. 2018 - 18:18

Ovaj lik je slika i prilika kako treba da izgleda istrazivacki novinar.Da se vise stane na rep koncernu vesti i podmetackom urednistvu.Taj isti lik se nudi na poligrafu,da cujem ostale?Valjda svi mi hocemo istinu?
NVO i Željko

12. 07. 2018 - 18:47

Ovaj komentar mora da je Željko pisao sa "Mijovićima" i "liderkama NVO".
vukašin M.

12. 07. 2018 - 18:47

A što si se ti interesovao za kalibar. Ti živiš u drugoj državi, iako očito imaš papire i jedne i druge. Ta tvoja interesovanja, naravno, bi trebalo da zainteresuju nadležne organe. Kao što nas ne interesuhje tvoje čerupanje sa bivšim pajtašima zarad ličnog profita. Istražili čoče ko je u BiH ubio onih nesretnih 80.deportovanih! To ti je valjda veći interes i mnogo lakše no ko je pucao na ovu novinarku!!!!
Sramotna Medijska Mafija!

12. 07. 2018 - 18:51

Ovako sve rade i sve im je zasnovano na falsifikatima i lazima, kao i jos jedna POZNATA grupacija u Crnoj Gori. Kao da su kod istog ucitelja skolu ispekli. Nijesu to novinari no Gebelsovi ucenici!
Pogled iz Kanade

12. 07. 2018 - 19:12

Ne znam na koji je kalibar g. Radoncoc mislio ali je ovo njegovo medijsko reklamiranje i prica stvarno - malog kalibra!
Boban Bg

13. 07. 2018 - 01:05

Prije će biti da su tvoji dometi malog kalibra. I još ćorci.
Guest_0133

12. 07. 2018 - 19:42

A IMALI CORBE DJE NEMA VIJESTI . NEKI SU PLATILI I ZIVOTOM TO ,, CORBANJE "
Tara

12. 07. 2018 - 20:19

Svaka cast Radoncicu..on je jako otvoren i iskren. Sto se tice novinarke Lakic je sve iscenirano od Vijesti i drugih huskaca koji su nama poznati!
Poligraf!

12. 07. 2018 - 20:20

Samo hrabro naprijed, razbijaj medijsku mafiju i natjeraj ih da uzmu poligraf ili prestanu sa lazima koje su finansiranje svi znamo odakle!
TEMSI

13. 07. 2018 - 10:37

Svaka ti je na mjestu, Vukašine M.
Novi komentar