Dalić za TVCG

Uspjeh Hrvatske je i pobjeda svih sa Balkana

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić rekao je za TVCG da plasman "vatrenih" u finale Mundijala pobjeda svih selekcija sa Balkana.
Objavljeno: 13. 07. 2018 - 23:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

On smatra da je fascinantno koliko talenta i kvaliteta dolazi sa naših prostora, te da bi treneri sa Balkana mogli da vode najveće svjetske klubove i da sa njima osvajaju titule.

"Sigurno da je ovo pobjeda svih malih selekcija na Balkanu, treba biti u takvoj situaciji, da pratimo jedni druge i podržavamo, jer je to suština fudbala. Dargo mi je kad dobijam poruke iz Bosne, Makedonije, Srbije i Crne Gore. Facinantno je koliko imala talenta i kvaliteta sa naših prostora, ali je naš problem što nas stalno potscjenjuju. Svjetski treneri pate od velikih imena. Ja sam rekoa šeicima da prave veliku grešku što nam ne daju šansu. Odgovorno tvrdim da neki trener sa prostora Balkana uzme Real ili Barsu bio bi prvak", kazao je Dalić.

Komentari: 3

Тото

14. 07. 2018 - 06:45

Nesto vam ton nije kao pre. "Spasibo Rusija", "nisam mislio da gori Beograd", nema vise Tomsona... saljete kuci igrace zbog nacistickih ispada....samo Crnogorci misle da ste normalni.
kuku za tobom

16. 07. 2018 - 00:04

Samo bolesni veljesrpski umovi navijaju protiv komšija. U toj ekipi ima nekoliko Srba, a i Novaka ste zamrzili jer je normalan i navija za Hrvatsku. Hrvati i Srbi su genetska braća, međutim mozak oslobođen razuma, a napunjen mržnjom ne može o dobru misliti... Svaka čast i čestitke Hrvatkoj za 2. mjesto na svijetu
Deki

16. 07. 2018 - 09:22

Uspjeh Hrvatske je i pobjeda svih sa Balkana...reče veliki trener i čovjek. Naravno nije mislio na posrbice i narod koji drugačije zovemo: "da komšiji crkne krava"!
Novi komentar