Policija nije saopštavala detalje istrage o pucnjavi na Lakić

Iz Uprave policije navode da oni nijesu saopštavali detalje istrage o pucnjavi na novinarku Vijesti Oliveru Lakić.
Objavljeno: 14. 07. 2018 - 18:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je saopšteno iz UP povodom navoda u medijima, a koji se odnose na izjavu novinara Šemsudina Šekija Radončića u vezi sa detaljima istrage.

Iz policija je saopšteno da preduzimaju intenzivne mjere i radnje kako bi rasvijetlili pokušaj ubistva Lakić, te da će u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzeti dalje mjere i radnje koje se tiču istrage.

“O navodima u medijima koji se odnose na izjave Radončića, u vezi sa detaljima istrage, upoznato je nadležno tužilaštvo. Ukoliko nadležni tužilac naloži postupanje u vezi sa navedenim policija će postupiti po tom i po svakom drugom nalogu tužioca u vezi sa ovim predmetom. U cilju nesmetanog odvijanja toka istrage u ovom predmetu nismo u mogućnosti da javnosti saopštimo detalje, osim onih koje smo već prvobitno saopštili kada se događaj desio”, navodi se u saopštenju policije. 

Komentari: 3

RS 3

14. 07. 2018 - 18:58

2 puta,na istom mjestu,oba put pred izbore,istu,,novinarku".Ili varijacija na istu temu,samo drugi izbori:Paljenje neregistrovanih krševa,davno povučenih iz saobraćaja.Pametnom dosta,onim drugim,zaludna rabota.Suština problema,borba za vlast,po svaku cijenu,svim sredstvima.Autor je medijski reketaš,transformisan iz srpskog u crnogorskog nacionalistu i nazad.Po principu,ko da više...
Marko R.

14. 07. 2018 - 21:22

Tvoj zivot je pakao, sa takvom glavom...
kremo rasov

14. 07. 2018 - 19:54

ONI SAMO VIJESTIMA DOTURAJU INFORMACIJE
Novi komentar