Ludilo u Moskvi

Daria Šarića tokom javljanja u dnevnik navijač polio pivom

Veče uoči utakmice utakmice finala Svjetskog prvenstva u kojem se od 17 sati na stadionu Lužnjiki sastaju Hrvatska i Francuska, hrvatski navijači su se zagrijavali uz pjesmu i navijanje.
Objavljeno: 15. 07. 2018 - 08:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Više od 5000 hrvatskih navijača stiglo je u Moskvu, a najviše njih se očekuje da stignu danas. Dok jedni još  traže način kako doći do ulaznica, oni koji su to već riješili opuštaju se u sjajnoj atmosferi u centru Moskve, javlja TV ova.

Među njima su i neki hrvatski košarkaši poput Darija Šarića koji je za vrijeme javljanja Vlade Bobana u Dnevnik Nove TV vodio navijanje. Ima li bolje najave za ludnicu koja se u nedjelju sprema u Moskvi, Hrvatskoj i cijelom svijetu gdje ima Hrvata i navijače Vatrenih, pitaju se u Novoj TV.

''Pa jesam malo promukao, svi smo ovdje da podržimo hrvatsku reprezentaciju. Teško je reći da ja vodim navijanje, ali sam jedan od njih. Želim biti podrška ovoj reprezentaciji jer fudbal je možda najveći brend u Hrvatskoj. Mislim da ćemo pobijediti'', rekao je Dario kojeg je jedan navijač u naletu euforije (da ne kažemo nešto ružnije) prolio pivom prilikom javljanja u Dnevnik Nove TV.

No Darija to nije omelo.

''Griezmann, Kante, Pogba…ali imamo Modrića i Rakitića, Rebića i Perišića na krilima, Mandžu u napadu, obranu sa Subom'', optimističan je Dario.

''Ni mene u ovom trenutku ništa ne zanima osim fudbala. Trebamo samo malo sreće i možemo biti svjetski prvaci", poručio je Dario Šarić.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar