Otkrio njegov nekadašnji saigrač

Rebić otplatio kredite cijelom rodnom selu

Senzacionalno otkriće ovog svjetskog prvenstva, pišu hrvatski mediji, je reprezentativac Ante Rebić. 
Objavljeno: 15. 07. 2018 - 10:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Posrijedi je igrač za kojeg se donedavno nije ni znalo, a sada je dio prvog hrvatskog tima. Naravno, prva rečenica vrijedi samo za površne poznavatelje prilika u hrvatskome fudbalu, a ljubiteljima fudbala njegovo je ime već dugo u fokusu zbivanja.

Rebić je rođen u Splitu 1993, a korijene vuče iz Donjih Vinjana, sela u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Selo broji svega 500-tinak stanovnika, a da ih Ante nije zaboravio, svjedoči i ova anegdota.

Lovro Šindik, nekadašnji Antov saigrač iz mlade reprezentacije, za austrijske je medije otkrio zanimljiv potez. "U svom rodnom selu Ante je svima otplatio kredite."

Rebić je ovaj nesvakidašnji čin izveo u potpunoj medijskoj tišini i time pokazao koliko cijeni svoje korijene te da nije zaboravio gdje je napravio prve korake.

S takvim karakterom i takvim pozitivnim vrijednostima ne čudi stoga kakvog je sjajnog igrača hrvatska reprezentacija dobila oko kojega će se i budućnosti stvarati okosnica igre hrvatske reprezentacije, pišu Sportske novine.

 

Komentari: 6

Bokser Janko

15. 07. 2018 - 10:38

I N0le je u kraju iz koga potiče sagradio crkvu. Ne ambulantu, ne vrtić& školu, ne bazen... već CRKVU.... eeeejj!
Kometotreba

15. 07. 2018 - 15:21

Bolje da je nekome put napravio ili struju doveo, čuš crkvu...
milo

15. 07. 2018 - 16:33

Mogao je on da napravi bilo šta vaši komentari bi bili isti ...ali crkva se pravi za navjek...sitnim i pokvarenim dušama ,naprosto ,je nemoguće ugoditi
Bokser Janko

15. 07. 2018 - 19:18

pa da milo. crkvu je napravio za sebe, da ga pominju i kad ode... a ambulanta ili skola se prave za narod koji tamo zivi... svetosavska logika koju i ti bastinis. lako vas je prepoznati...
milo

15. 07. 2018 - 20:55

Pa valjda naša država treba da napravi ambulantu ili školu..Novak je učestvovao i donirao toliko da ti i tvoja logika i tvoja pamet nebiste za dva miliona godina.A svetosavsku logiku su baštinili svi moji Čevljani i hiljadu godina..što znači i preci dragog nam Novaka
Od JADRANA do SJEVERA

15. 07. 2018 - 11:37

Koliko samo PATRIJITIZMA vlada u REPREZENTACIJI HRVATCKE i među fudbalerima, SVAKA ČAST REBICU ,, mi neznamo u CG da je neki FUDBALER NAPRAVIJO I NAJMANJI GEST OSIM SAVICEVICA.
Novi komentar