Saopšteno iz kluba

Ronaldo stigao u Torino

Novi fudbaler Juventusa, Kristijano Ronaldo, doputovao je u Torino iz Španije, dan ranije nego što su očekivali mediji i navijači.
Objavljeno: 15. 07. 2018 - 22:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

To je objavio i njegov novi klub Juventus - "Kristijano Ronaldo je doputovao na aerodrom u Torinu", naveo je Juventus na svom Tviter nalogu, uz fotografiju Portugalca i njegove partnerke i poruku dobrodošlice. 

Navijači i mediji u Italiji očekivali su da će Ronaldo u ponedjeljak ujutru doputovati u Torino, gdje će obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor sa crno-bijelima. 

Kako se navodi, on će nakon samo jednog dana otići iz Torina i nastaviti odmor, a ekipi će se priključiti krajem jula kada će crno-bijeli krenuti na turneju po SAD. 

Uveliko se prodaju Juventusovi dresovi sa brojem sedam, koji će Ronaldo nositi naredne sezone, a napravljen je i novi sladoled u njegovu čast, nazvan - CR7. 

Juventus će transfer Ronalda platiti Real Madridu 112 miliona eura, a Portugalac će dobijati po 30 miliona eura godišnje, u naredne četiri sezone. 

Brojni analitičari naveli su da će dolazak Ronalda u Torino pojačati brend Juventusa u svijetu, dok mediji navode da će njegov prvi zadatak biti da pomogne ekipi u osvajanju željene Lige šampiona.

Komentari: 0

Novi komentar