Uspjeh fudbalera Hrvatske

U Boki proslavljena titula vicešampiona svijeta

Širom Boke Kotorske navijači su proslavili do sada nezapamćeni uspjeh fudbalske reprezentacije Hrvatske.
Objavljeno: 16. 07. 2018 - 09:15 Promjenite veličinu teksta: A A A
U Boki proslavljena titula vicesampiona svijeta
Foto: Boka news

Iako nije osvojila titulu svjetskog prvaka, Hrvatska je pokazala odličnu igru i istrajnost istog tima do kraja utakmice.

Nakon posljednjeg zvižduka suca, oglasilla su se zvona kotorske katedrale Svetog Tripun, i drugih crkava Kotorske biskupije da pozdrave istorijski uspjeh hrvatske reprezentacije, osvajanje vicešampionske titule, koji je svrstao u red nogometnih velesila.

1607slavljeboka2

Slavlje se nastavilo po kafićima, i uz zvuke sirena automobila na kojima su se vijorile zastave Hrvatske.

1607slavljeboka3

U večernjim satima ispred crkve Svetog Mateja u Kotoru – Dobrota organizovana je velika luminacija, koja je izazvala pažnju brojnih znatiželjnika i turista koji odmaraju u Kotoru. Slavlje se nastavilo uz muziku i pjesmu do duboko u noć.

Veselo je bilo i u prostorijama Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore u Tivtu – Donjoj Lastvi gdje su utakmicu pratili brojni navijači.

Komentari: 5

MNE

16. 07. 2018 - 09:29

A neko veli da je Boka četnička?!? Bravo Hrvatska, bravo Bokelji!!!
Centarhalf

16. 07. 2018 - 10:50

Na prostorima dje su svi pravoslavci Srbi, svi katolici Hrvati, a muslimani Bosnjaci veliki dio ovog sludjenog naroda nezna ni sta je. Imam tako dvije babe u komsiluku, cio vijek kuca uz kucu, jednako pricaju, jednako obucene u crno (sve zivo pokopale), istu hranu jednu, jednako pricaju, ali jedna katolkinja a druga pravoslavna, ni jedna nikada ni Hrvatske ni Srbije vidjelo nije (neka one no im ni nijedan predak) e ali je jedna postala Hrvatica a druga Srpkinja, jednoj glavni grad Zagreb a drugoj Beograd. Tako im objasnili. Hrvatima se svidja Boka, a Srbima vaskoliko nase more, a do lokalnog naroda im mimo toga stalo koliko i do lanjskoga snijega. Neznaju ni sto ce sa sobom. Ali ovaj iskompleksirani narod naucio vazda nekome da sluzi.
To hrvatski turisti

16. 07. 2018 - 11:41

barjače a Crnogorci kataloci proslavljaju sa komšijama Hrvatima.
Objektivni

16. 07. 2018 - 12:58

A ti si im pregledao pasoše pa znaš ?!
Objektivni

16. 07. 2018 - 12:58

A ti si im pregledao pasoše pa znaš ?!
Novi komentar