KARISMA: PLAŽA ZA SVE ULCINJANE

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, u novootvorenom kompleksu, Holiday Villages Montenegro, na Velikoj plaži, organizovala je  zabavu za sve Ulcinjane kojom je obilježila početak rada plaže sa novim sadržajima za sve uzraste.
Objavljeno: 16. 07. 2018 - 13:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dio nove ponude čini dječiji akva park na 500 kvadrata površine obogaćen raznovrsnim sadržajima za najmlađe. Stariji, pak, mogu uživati u vožnji jet skijem sa profesionalnim instruktorima, uz pomoć kojih posjetioci za sedam dana mogu potpuno savladati vožnju jet skijem i dobiti licencu.

slika-2-1

Iz hotelskog kompleksa najavljeno je da će uskoro biti otvoren i bar pod nazivom „Sabbia“ što znači pijesak, po kom je ulcinjska Velika plaža jedinstvena. Uz pristupačne cijene ležaljki bar će biti na raspolaganju svim Ulcinjanima.

Hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts koja pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji nastavlja sa uspjesima. Nedavno je proglašena i meksičkom kompanijom godine od strane Latino Američkog Instituta za kvalitet (Latin American Quality Institute).

slika-1-1

Zahvaljujući pažljivo biranoj vinskoj selekciji i vrhunskim somelijerima u Karisma restoranima dobitnici su i prestižnog priznanja za izvrsnost od strane poznatog američkog lifestyle magazina, Wine Spectator.

Komentari: 0

Novi komentar