Mundijal

Putin u svlačionici Hrvata, Kolinda dovela “trikolore” do ludila (VIDEO)

Po završetku finalnog meča Svjetskog prvenstva, u kome je Francuska savladala Hrvatsku sa 4:2, u svlačionicu obje ekipe bilo je izuzetno zanimljivo. Ne samo zbog fudbalera, već i zbog posjetilaca
Objavljeno: 16. 07. 2018 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Po završetku finalnog meča Svjetskog prvenstva, u kome je Francuska savladala Hrvatsku sa 4:2, u svlačionicu obje ekipe bilo je izuzetno zanimljivo. Ne samo zbog fudbalera, već i zbog posjetilaca.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u potpunosti je ukrala šou svojim fudbalerima na Mundijalu.

Kolinda je bila u centru pažnje na svečanoj ceremoniji. Svojim ponašanjem na dodeli medalja zapalila je društvene mreže. Prvo je plakala, pa je uslijedio osmjeh, pa prisne scene sa predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom i vrhunac - ljubljenje pehara koji je namijenjen šampionu svijeta. 

Predsjednica Hrvatske je nastavila svoj šou i u svlačionicama oba tima po završetku ceremonije na terenu. U obje svlačionice je bilo više nego zanimljivo.

Francuzi su skandirali i Putinu i Makronu, Grabar-Kitarović im se obratila na njihovom jeziku i poručila "Živela Francuska", što je ganulo "trikolore", a u hrvatskoj svlačionici predsjednik Rusije je proveo kratko, pozdravivši se sa drugom ekipom svijeta, uz zajedničko fotografisanje.

 

Komentari: 1

Guest_11886

16. 07. 2018 - 17:18

OVIM GESTOM ZABO JE NOZ U LEDJA SRBIJI NIKAD MU SRBI NECE ZABORAVITI VJERUJEM DACE PROTJERATI AMBASADORA
Novi komentar