Dubljević: Daćemo sve od sebe protiv Francuske

Selektor mlade košarkaške reprezentacije Crne Gore Dušan Dubljević izjavio je nakon današnjeg poraza od Turske da će njegov tim u meču osmine finala protiv Francuske dati sve od sebe i pokušati da napravi iznenađenje protiv atletski fenomenalnog protivnika.  
Objavljeno: 16. 07. 2018 - 21:47 Promjenite veličinu teksta: A A A

 “Francuska nas je zapala za osminu finala. Hrvatska je dobila Španiju i u tom trouglu (Španija, Francuska, Ukrajina prim. aut.) Francuzi su bili drugi. Tamo nije bilo lakog rivala, što pokazuju i rezultati. Samo je Hrvatska bila dominantna. Francuska je inače atletski fenomenalna ekipa, koju smo upoznali u Turskoj. Želimo da damo sve od sebe, da pokušamo da iznenadimo. Nema sumnje oni su veliki favoriti, ali imamo dan odmora da se spremimo i probamo da napravimo iznenađenje. Naš primarni cilj je opstanak, pa se nadamo već protiv Francuske da ćemo uspjeti, a ako ne onda u narednom meču".

“Igrali smo dobro protiv Litvanije, meč je kasnije počeo od planiranog, nakon toga stizali smo minus 26. Nijesmo dobili, a istrošili smo se prilično. Već u drugom poluvremenu protiv Velike Britanije vidjelo se da smo istrošeni. Čak se i Starovlah povrijedio i to nas brine. Nadamo se da će se oporaviti do Francuske. Protiv Turske danas smo bili dosta umorni, Turci u prvom dijelu su pogodili sve, kad smo vidjeli da je poraz neminovan odmorili smo glavne igrače. Poraz je realno ubjedljiviji nego što je razlika između timova, ali u konačnom nije puno značilo jer je situacija u drugoj grupi bila komplikovana.”

Komentari: 0

Novi komentar