Đukanović čestitao Dan opštine Andrijevica

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović povodom 17. jula, Dana opštine Andrijevica, uputio je čestitku predsjedniku opštine Srđanu Mašoviću, predsjedniku Skupštine Dobrašinu Laleviću,odbornicima Skupštine i građanima Andrijevice.
Objavljeno: 17. 07. 2018 - 10:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

"U danima kada se prisjećamo slavne crnogorske istorije, hrabrosti i antifašizma njenog naroda, prilika je da ukažemo i na nemjerljiv doprinos koji su građani sjevera i Andrijevice dali u stvaranju savremene Crne Gore, članice NATO-a i predvodnice na putu ka EU. Tokom svog mandata, zajedno sa Vladom, posvećeno ću raditi na realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata i privlačenju stranih investicija, što će, uvjeren sam, rezultirati ravnomjernijim regionalnim razvojem i blisko boljoj budućnosti za sve njene građane, kao i jačanju pravne države i njenih institucija", navedeno je u čestitki Đukanovića.

Đukanović ističe da je opština Andrijevica je na dobrom putu da nastavi razvoj projekata na bazi korišćenja prirodnih potencijala, kako bi ubrzala rast lokalne ekonomije i poboljšala kvalitet života svih njenih građana.

Komentari: 0

Novi komentar