Grabar-Kitarović: Ponijela me atmosfera

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović bila je u centru pažnje na ceremoniji dodjele medalja nakon finalnog meča Svjetskog prvenstva u Rusiji s obzirom na to da je srdačno grlila i ljubila sve koji su se našli u njenoj blizini, od igrača Hrvatske i Francuske pa sve do sudija i političkih zvaničnika.
Objavljeno: 17. 07. 2018 - 10:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Nijesam mogla izdržati, a ne doći, bila je duga noć. Nijesam mogla da spavam od uzbuđenja, pomiješanih osjećaja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nijesmo pobijedili, jer smo zaista bili bolji. To nam svi priznaju i predsjednik (Emanuel) Makron. Falilo je malo sreće. Veoma mi je drago što nas cijeli svijet doživljava, ne samo kao moralne pobjednike, nego pobjednike koji su osvojili srca", kazala je hrvatska predsjednica za RTL.

Kazala je da ju je ponijela atmosfera na stadionu i da nije htjela da se suzdržava.

"Htjela sam da budem čovjek, pokazati da svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i državnim prostorom, ali je ogromna u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh", kazala je Grabar-Kitarović.

Komentari: 1

Мирослав Ђукић

26. 07. 2018 - 13:37

Права жена! Кад се узбуди - љуби све живо!
Novi komentar