Prijava protiv Plavljanina

Krao novac iz manastira Svete Trojice u Brezojevicama

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav identifikovali su lice koje je počinilo tri krađe u manastiru Svete Trojice u Brezojevicama u Plavu.
Objavljeno: 17. 07. 2018 - 13:48 Promjenite veličinu teksta: A A A

Protiv osumnjičenog lica, rečeno je iz policije, podnijet je poseban izvještaj kao dopuna kriivčne prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog lica, zbog sumnje da je počinilo ova krivična djela.

"Naime, službenici OB Plav su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plava podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv D.Đ. (35) iz Plava zbog osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela krađa na štetu štetu Budimljansko – nikšićke eparhije, manastira Svete Trojice u mjestu Brezojevice, Opština Plav.

On je, kako se sumnja, ova krivična djela počinio u periodu od 24.06.2018. godine do 13.07.2018. godine, na način što je sa stalka gdje je položena ikona, i mjesta gdje vjernici ostavljaju dobrovoljne novčane priloge, koristeći odsustvo sveštenika i vjernika, u tri navrata otuđio novac. On je sumnja se, 24.06.2018. godine, otuđio iznos od oko 130 eura, 26.06.2018. godine je sumnja se otuđio neodređeni iznos, dok je 13.07.2018. godine, kako se sumnja, otuđio 160 eura", navodi se u saopštenju policije.

 

Komentari: 2

CRNOGORAC

17. 07. 2018 - 17:25

AKO JE IZ SRPSKOG MANASTIRA PROSTO MU BILO VRACA ONO STO SU SRBI OPLJACKALI OD DRZAVE I NARODA.
Milo Vujovic

17. 07. 2018 - 17:50

Plavljanin(35) Ukrade Novac sa Svetog Ćivota Dovijek ga bila Sramota,a tek kakva je Sramota za Vlast Tužioce Sudije Policiju,da jedan Vrač iz Okupatotske tzv.sPc. Došljak Amfilohije,Svakodnevno teroriše Crnogorsku Naciju a Godišnje Otuđi iz Naših Otetih Hramova 50-60 miliona eura, i za Urađeni KULTUROCID i Mega korumpiranu pljačku PREPISA NAŠIH OTETIH HRAMOVA i imovine Vrijedne Desetine milijardi na crkvu iz tuđe zemlje !!!Ovo je Skandal Vasionskih razmjera da Okupatorska ilegalna tzv.sPc. Ovo sve Radi i da Drži Crnogorsko Društvo na ivici Krvoprolića,a da svi Ćute Komplet Vlast,i ovo su im vijesti da je jedan Nesretnik ukrao 130.e.,a Okupatorska tzv.sPc. za 100.g.Milijarde su otuđili i iznijeli iz Crne Gore i Momentalno drže imovinu vrijednu Desetine milijardi eura i to njih ne Brine,ako se ne reaguje hitno Sve će izmaći kontroli i neće se Znati ko koga Pljačka !!!
Novi komentar