SD o odluci Crnogorske u Budvi

Punih džepova, ali pognute glave

Socijaldemokrate (SD) Budve reagovale su nakon što je Crnogorska postala dio vladajuće koalicije i očuvala aktuelnu vlast u metropoli turizma. 
Objavljeno: 17. 07. 2018 - 15:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Budvanski politički cirkus, koji traje već skoro dvije godine, danas je dobio još jednog učesnika, u vidu sad već takozvane Crnogorske! Honorar od nekoliko fotelja, očigledno, bio je vrijedan izdaje svojih glasača i časnog imena, koje toj grupaciji, još očiglednije, ne pristaje. Smiješno je, kao i u svakom cirkusu, njihovo objašnjenje da to rade u interesu Budve i njenih građana. Zapravo je žalosno, teško shvatljivo i štetno za ovaj grad, što je šačica ljudi spremna da za dvije godine vlasti, punih džepova, ode u političku prošlost, a grad ostavi u haosu." - poručuje Predsjedništvo budvanske SD i dodaje:

"Punih džepova, ali pognutih glava. Jer, treba živjeti među građanima koje su prodali."

Socijaldemokrate Budve podsjećaju da su i prošle godine u svojim saopštenjima predviđali ovakvo "funkcionisanje" vlasti, ali priznaju da današnji scenario nijesu očekivali.

"Dragi gradjani Budve, sad je sasvim jasno u čijim rukama je naš grad. Potpuno smo sigurni da novi izbori slijede brzo i da ćete na njima bez razmišljanja ovaj cirkus zamijeniti pravom vlašću". zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata.

Komentari: 2

LSCG

17. 07. 2018 - 16:06

Je li u ovoj Crnogorskoj Ranko Đonović otpravnik vozova koji je razorio Liberalni savez i koji se reklamira kao (Milov) politički analitičar?
Drskost

17. 07. 2018 - 16:29

Zamislite koja partija koristi slogan "Punih džepova, ali pognutih glava". Ne pričanjava vam se, to je SD. Partija, koja je radi fotelja u kojima su udobno, a nezasluženo sjedjeli 18 godina, razbucala sopstvenu partiju i iz svog imena potpuno opravdano isključila riječ "partija". Zato ih ja odavno zovem SDIG - socijaldemokratska interesna grupa. Zamislite Vujicu, Mića, Damira, Ivana, ... dignute glave, apraznih džepova. Priznajem, to je nezamislivo.
Novi komentar