Tramp: Sastanak sa Putinom bolji od sastanka sa NATO

Predsjednik Sjedinjenih Država Donald Tramp kazao je da je NATO bio slab, ali da je zahvaljujući njemu ponovo jak što je loše za Rusiju.
Objavljeno: 17. 07. 2018 - 19:42 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objavu da je NATO ponovo jak objavio je na svom Twitter nalogu.

„Imao sam sjajan sastanak sa NATO. Dali su 33 milijarde dolara više i davaće na stotine milijardi dolara u budućnosti, samo zbog mene. NATO je bio slab, sad je ponovo jak (loše za Rusiju). Mediji samo prenose da sam bio nepristojan prema liderima, a nikad ne spominju novac", napisao je Tramp.

Dodao je i da je imao i još bolji sastanak sa Putinom.

"Imao sam dobar sastanak sa NATO, na kojem sam prikupio mnogo novca, imao sam još bolji sastanak sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Nažalost, mediji o tome tako ne izvještavaju - lažne vijesti su potpuno poludjele", dodao je Tramp.

 

 

Komentari: 2

Guliver

17. 07. 2018 - 22:35

A u Crnoj Gori muk i blaga jeza. Jesu li nas vec podijelili ili ce na sljedecem sastanku? Sto ce biti sa mladom NATO clanicom,sa odanim vodjstvom i proruskim stanovnistvom? Zanimljiva vremena dolaze. Zadumajtes
-

18. 07. 2018 - 14:50

Nemas ti pojma. Ne brukaj se sa ovakvim komentarima. Ko da si dosao iz Amazona neinformisan. Ljudi moji pogledajte zbivanja oko Trampa. Gdje vi zivite? Uistinu je zalosno kako cg mediji informisu stanovnistvo.
Novi komentar