Igrači Juventusa na pragu prelaska na “Stamford bridž”

Čelsi “pazari” u Torinu

Kako stvari stoje, Čelsi je ipak na putu da napravi veoma dobar tim za sljedeću sezonu. Kurtou će prodati, ciljaju ili povratak Čeha iz Arsenala ili Šmajhela iz Lestera. I dalje se provlače priče o Alisonu iz Rome, ali čini se da je Sariju potrebniji novac za druga pojačanja.
Objavljeno: 18. 07. 2018 - 13:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

On insistira na Ruganiju i Iguainu i taj posao će biti završen za sumu nešto veću od 100 miliona eura, čime bi Juve isplatio obeštećenje za Ronalda.

 

Pred vratima je Rus Golovin, klubovi su se dogovorili, on je gledao ka Juventusu, imao ponudu Monaka, a na kraju će ipak otići u Čelsi.

 

To bi moglo da znači odlazak Drinkvotera, Loftus-Čika, možda i Fabregasa, a Sari poslije Žorginja planira da dovede još par igrača. Traži desnog spoljnog, mada ima Aspilikuetu, ali u formaciji 3-5-2 potreban mu je ofanzivniji igrač.

 

Ostaće Kante, Vilijan i po svemu sudeći Azar, što je bila očajnička želja Italijana. Na prodaju su Morata i Bačuaji ili Žiru, prije će biti ovaj prvi.

 

Klub bi mogli da napuste i Kejhil i David Luiz. Sari ne želi da gomila igrače, a Zapakosta možda ostane jer nema pravih ponuda, očekivala se iz Intera, ali ništa od toga.

 

Na kraju, ako ostvari svoje planove, sa četvoricom ili petoricom novih igrača i ako zadrži Vilijana i Azara Sari će imati odličan tim, mada ne i mnogo vremena da ih uigra jer šampionat počinje za tri nedjelje.

Komentari: 0

Novi komentar