U Beloj Crkvi

Novinar Stefan Cvetković tvrdi da su pucali na njegov automobil

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve izjavio je da su nepoznate osobe pucale na automobil kojim je upravljao.
Objavljeno: 18. 07. 2018 - 22:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Cvetković je agenciji Beta ispričao da je večeras oko 21 sat u blizini Bele Crkve, dok je vozio kola, iz automobila koji se kretao iza njega neko otvorio vatru, kako je rekao, "iz automatskog oružja". 

On je dodao da je prijatelj koji je u njegovom automobilu sjedio na mjestu suvozača, bio naoružan i uzvratio je paljbu, nakon čega se drugi automobil zaustavio. 

Naveo je da ni on, ni njegov saputnik nisu povrijeđeni, a da je na automobilu vidljivo nekoliko rupa od metaka. Cvetković je rekao da je veoma uplašen i da će se skloniti u Rumuniju. 

Cvetković je takođe tvrdio da ga je u ponedjeljak uveče napala osoba iz Bele Crkve, kao i da mu je prošle nedjelje u kafiću u Beloj Crkvi prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila po glavi, poslije čega je, kako je rekao, pokušao da pobjegne sa mjesta događaja, ali je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

Osumnjičeni za napad na Cvetkovića uhapšen je u utorak, 10. jula. 

Nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio je prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronađen. 

Cvetković je 19. juna u Beogradu održao konferenciju za novinare na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao "nešto slično policijskoj znački". 

Nadležni organi otvorili su nakon toga istragu protiv Cvetkovića zbog navodnog lažnog prijavljivanja otmice.

Komentari: 1

Nees

19. 07. 2018 - 10:14

Ovo je onaj sto je sam sebe oteo. Svaki dan mu se desi ponesto. Pravi novinar 21-og vijeka,ako nema vijesti on ih izmisli. Kao u onoj prici o vuku i laznoj uzbuni
Novi komentar