Detalji hapšenja: Milošević pokušao da bježi

Milošević i Pavićević uhapšeni na Kosovu

Mario Milošević (38) iz Podgorice i Đorđe Pavićević (31) iz Nikšića, za kojima su bile raspisane potjernice, uhapšeni su juče u akciji crnogorske i kosovske policije.
Objavljeno: 19. 07. 2018 - 07:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema saznanjima Pobjede, Milošević je uhapšen u Prištini, ispred zgrade u kojoj je stanovao, a kod sebe je imao pištolj i pokušao je da pobjegne. U stanu je pronađen još jedan pištolj, droga i kosovska dokumenta koja je Milošević koristio. Sa njima je uhapšen i srpski državljanin Đ. S. (22), kojeg traži beogradski Interpol zbog ubistva u Srbiji.

U stanu gdje su se krili pronađeno je više kilograma marihuane. Prema sumnjama policije, Milošević je iznajmljivao stan u kom je već neko vrijeme boravio, a posljednjih dana pridružio mu se Pavićević, koji je 3. jula pobjegao iz kotorske bolnice.

On je u bolnicu u Dobroti prevezen iz zatvora u kojem je bio zbog krivičnog djela otmica u sticaju sa krivičnim djelom iznuda u pokušaju, počinjenog 15. septembra 2015. godine u Kotoru. Milošević je potraživan po potjernici NCB Interpol Podgorica zbog osnovane sumnje da je zajedno sa Igorom Mašanovićem (22) i Vukanom Vujačićem (23) ubio Radomira Đuričkovića iz Cetinja 10. oktobra 2016. godine u Cetinju.

Opširnije u Pobjedi

Komentari: 0

Novi komentar