Na saslušanju

Svjedok tvrdi da nije bio u vezi sa Lašmanovom

Svjedok V. R. juče je u Višem državnom tužilaštvu negirao da je bio u emotivnoj vezi sa Ukrajinkom Anastasijom Lašmanovom koja je 11. maja pronađena ubijena u svom stanu u Kotoru, potvrdio je za Pobjedu advokat Zoran Piperović.
Objavljeno: 19. 07. 2018 - 07:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Za ubistvo Lašmanove Tužilaštvo sumnjiči dvadesetdvogodišnjeg Arsenija Stanovića koji je nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa Lašmanovom. Stanović se tereti za ubistvo izvršeno na svirep način i iz koristoljublja.

V. R. koji je vlasnik jedne firme nije sporio poslovne odnose sa Lašmanovom, ali je negirao da su imali nešto više od poslovne komunikacije. Istakao je da je Lašmanovu upoznao mjesec pred tragediju koja je zadesila. V. R. je pozvan da svjedoči nakon što je u utorak jedna od djevojka koje su vodile domaćinstvo Lašmanove ispričala da je njena pokojna gazdarica bila u ljubavnoj vezi sa njim.

Djevojka koja je vodila domaćinstvo Lašmanove saslušana je sa još tri osobe u utorak u Višem tužilaštvu. Niko od ova četiri svjedoka nije znao ništa reći što bi bilo od značaja za samo krivično djelo. Arsenije Stanović uhapšen je 18. juna u Tirani, poslije jednomjesečnog skrivanja u susjednoj Albaniji.

Stanović do sada nije želio da iznese odbranu, koristeći zakonsko pravo da se brani ćutanjem.

Opširnije u Pobjedi

 

Komentari: 1

piki

20. 07. 2018 - 07:03

E BOŽE LJUDI PA UHAPSILI STE UBICU !!! NASLI STE NJEGOVE OTISKE !!! NJEGOV DNK !!! OVAJ SLUCAJ TREBA PROCESUIRAT PO KRATKOM POSTUPKU !! NEKO KAZE 40 GODINA ZATVORA A MNOGI TJ VECINA DOŽIVOTNA !!!
Novi komentar