Nina Muratović je novi WORLD TOP MODEL CRNE GORE 2018 .

World Top Model Crne Gore za 2018 je predivna Nina Muratović iz Nikšića, koja je prema ocjeni italijanskih skauta izabrana da predstavlja svoju državu.
Objavljeno: 19. 07. 2018 - 20:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovo značajno svjetsko modeling natjecanje  organizuje poznata modna agencija Major Model Management Milano, a koja ima svoja predstavništva u više od 20 svjetskih modnih centara. Na svjetskom izboru okuplja djevojke iz 40 zemalja.

nina-muratovic-2-1-h1500

Nina je model modne agencije Abc models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču. Profesionalni rad agencije Abc models Mgmt, s iskustvom od 20 godina uspješnog rada u svijetu modne industrije, prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u Ženevi u toku 2015 godine daju upravo ovoj agenciji međunarodno priznanje za najbolju model management agenciju u Istočnoj Evropi. Tako je uslijedila i odlična saradnja s Major Model Milano, koja je upravo u agenciji Abc pronašla poslovnog partnera kako u organizaciji izbora World Top Model Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine tako I u “placement-u” profesionalnih modela. 

World Top Model je najjače modelling natjecanje u svijetu, gdje pobjednica na svjetskom izboru potpisuje zagarantovani model ugovor s modnom agencijom Major Model iz Milana u iznosu od 200.000 euro! Prošle godine, takav ugovor potpisala je kineska manekenka Catia Xiao, koja je odnjela titulu World Top Model 2017, a nadamo se da će naša Nina Muratović biti njena ovogodišnja nasljednica.

nina-muratovic-1-6-h1500

Inače, Nina Muratović je odlična učenica gimnazije, a u slobodno vrijeme se aktivno bavi horskim pjevanjem i sviranjem klavira te slikarstvom.

Nina, mi ti želimo puno sreće na svjetskom izboru World Top Model 2018 koji bi se trebao održati krajem ove godine u Kini!

Komentari: 0

Novi komentar