Ulcinj

Naloženo službama da se moraju pridržavati i primjenjivati zakonske propise

U Opštini Ulcinj održani su sastanci proširenog sastava kolegijuma predsjednika Opštine i Koordinacionog tijela za praćenje toka turističke sezone 2018. godine.  Sastancima je predsjedavao predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.
Objavljeno: 20. 07. 2018 - 00:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prisutni su mišljenja da ovogodišnju sezonu prate brojni slučajevi teškog kršenja komunalnog reda i lokalnih opštinskih propisa koji regulišu odvijanje turističke sezone.

Bilježeni su brojni slučajevi uzurparcije javnih površina ispred restorana i kafića, uzurpiranje parkinga od strane građana, nepoštovanje odluke o buci i izvođenju muzike, uzurpacija trotora postavljanjem reklamih panoa, nepropisno odlaganje smeća i brojni drugi primjeri nepoštovanja zakona. 

Učesnici sastanaka su saglasni da preventivne mjere upozorenja kod nekih ne dalju željene rezulta i da treba pristupiti primjeni kaznenih mjera.

Naloženo je svim službama posebno Komunalnoj policiji i Odjeljenju bezbjednosti Ulcinj da se moraju pridržavati i primjenjivati zakonske propise i da će poslije upozorenja uslijediti kaznene mjere u skladu sa zakonski propisima.

Komentari: 0

Novi komentar