Generalni zastupnik " Venkon Technix"

Prva XIAOMI zona otvorena u Podgorici

XIAOMI (Šaomi), vodeći brend na kineskom tržištu pametnih telefona, danas je u okviru Multicom Retail prodavnice u The Capital Plaza centru otvorio svoju prvu Mi Zonu. Time je Crna Gora postala bogatija za dugo očekivanu opširniju ponudu ovog svjetskog lidera i još jedno zvanično prodajno mjesto u lancu.
Objavljeno: 20. 07. 2018 - 12:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Generalni zastupnik XIAOMI brenda za Crnu Goru je kompanija Venkon Technix.

''Ulazak ovakvog brenda na crnogorsko tržište značajan je ne samo za samu kompaniju već i za Crnu Goru. Od decembra 2017. do danas, naši uređaji se mogu kupiti na više od 30 lokacija u Crnoj Gori. Ova savremena tehnologija je od danas, pored ostalih prodajnih mjesta, dostupna i u sklopu Mi Zone u okviru Multicom Retail prodavnice.

Pored pametnih telefona, koji su spoj inovativnog dizajna i vrhunske tehnologije, dostupni su i drugi Mi uređaji kao što su: električni skuteri, pametni satovi, eksterni punjači, zvučnici i ostali zanimljivi gadžeti. U narednom periodu planiramo da upotpunimo asortiman i XIOAMI računarima i televizorima'', izjavila je izvršna direktorica kompamnije Venkon Technix Vanja Knežević, dodajući da je otvaranje Mi zone upotpunila jedinstvena akcija – prvih 10 korisnika imali su mogućnost da kupe bilo koji XIAOMI telefon po cijeni od samo 10 eura, dok je tokom cijelog dana moguće je ostvariti popust od 20% na kompletan asortiman.

Uz kupljeni proizvod korisnici su dobili i ulaznice za Mi žurke u Top Hillu, kao i VR naočare.

''Ovakav događaj okupio je na jednom mjestu veliki broj Mi fanova ali i onih koji su danas imali priliku da se prvi put upoznaju sa ovom tehnologijom i brendom. Red ispred radnje Multicom Retail-a se formirao već 24h prije samog otvaranja'', dodala je Knežević.

Ovaj svjetski lider je u prethodnom kvartalu 2018. godine ostvario impresivan rast od 87,8% i isporučio ukupno 28 miliona pametnih telefona. Ne manje važno jeste i da je Xiaomi ove godine svoje dionice uvrstio u Hongkonšku berzu, potvrđujući i na ovaj način sve snažniju prisutnost i prepoznatljivost na tržištu. Osim vrtoglavog rasta u cijelom svijetu, XIAOMI je postao prepoznatvlji brend na društvenim mrežama i svakog dana okuplja sve veću armiju Mi fanova.

''Za XIAOMI sam saznala prije dvije godine od svog prijatelja koji je oduševljen njihovim telefonima. Ubrzo sam se i ja odlučila da isti kupim. Kada sam putem Instagrama vidjela da je XIAOMI i kod nas stigao i saznala za samu akciju da novi model mogu kupiti za 10 eura, zaista sam se obradovala. Uvijek me je fascinirala činjenica da je neko uspio da napravi balans između dizajna, cijene i peformansa. Svaki XIAOMI uređaj koji posjedujem je jako pristupačan, i smatram da je ovo pravi izbor za naše tržište. Na model Mi MIX 2 sam čekala u redu od juče, i zaista se isplatilo'', ispričala je Tijana na otvaranju Mi zone koja do danas modele omiljenog brenda morala nabavljati putem Interneta.

MI fanovi od danas će svoje uređaje moći da testiraju i kupe u Podgorici svakog radnog dana i subotom od devet do 21 sat, kao i nedjeljom od devet do 17 sati.

XIAOMI je osnovan 2010. godine i od tada ubrzano osvaja međunarodno tržište moderne tehnologije, i postaje prepoznatljiv po savršenom skladu performansa i dizajna njegovih uređaja. Lei Jun, osnivač ove kompanije, vođen je ličnim uvjerenjima da ''tehnologija visokog kvaliteta treba da bude pristupačna svima'', što danas predstavlja i poslovnu filozofiju ovog kineskog vizionara i samog brenda.

XIAOMi je prepoznatljiv po jedinstvenom logu Mi koji predstavlja skraćenicu termina ,,Mobile Internet’’. Zanimljiva je i činjenica da Mi logo ujedno predstavlja i podsjetnik na nemoguću misiju - ,,Mission Impossible'', odnosno na mnoge izazove sa kojima se ovaj brend susretao u svojoj uspješnoj putanji do liderske pozicije u proizvodnji mobilnih telefona i potrošačke elektronike.

Komentari: 0

Novi komentar