Tramp poručio

Vaš omiljeni predsjednik nije učinio ništa loše

Američki predsjednik Donald Tramp je poručio da je "možda nezakonito" da advokat snima klijenta.
Objavljeno: 21. 07. 2018 - 15:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako Rojters prenosi, Tramp je to poručio na Tviteru dan nakon što je osvanuo izvještaj da je njegov nekadašnji advokat Majkl Koen snimao razgovore sa njim, u kojima se govorilo o isplatama ženi koja tvrdi da je imala aferu sa Trampom.

"Neshvatljivo je da bi vlada provalila u kabinet advokata (rano ujutru) - praktično nečuveno", poručio je Tramp na Tviteru.

Agencija navodi da je moguće da se taj početak tvita odnosi na istragu koju je Federalni istražni biro sproveo u kabinetu njegovog bivšeg advokata Koena u aprilu.

"Ono što je još neshvatljivije, to je da bi advokat snimao svog klijenta - totalno nečuveno, možda nezakonito. Dobra vijest je da vaš omiljeni predsjednik nije učinio ništa loše", dodao je Tramp u tvitu.

Komentari: 2

Stable Genius Bre!

21. 07. 2018 - 19:57

Kako ne razumijes da je ovo maslo snaznih, agresivnih Crnogoraca?! Sad si tek nagrabusion, Donalde Trumpovichu!
-

21. 07. 2018 - 20:10

Samo te moc predsjednika odrzava za sad. Korupcija, privatni dilovi sa Putinov i ruskom mafijom, prostitutke, manipulacije na izborima 2016-te .... Mueller radi punom parom. Za sad je rezultat desetine optuzenim sto Rusa sto Amerikanaca. Glavni dio tek dolazi... Pratite americke vijesti, ali bukvalno sve osim Trampove TV (FoxNews) koji tako predstavljaju stvari.
Novi komentar