Saopšteno iz kluba

Miljenović više nije trener OFK Titograd

Nakon bolnog poraza i ispadanja iz prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, od ekipe B36 Toršavn sa Farskih ostrva, OFK Titograd i šef stručnog štaba Aleksandar Miljenović raskinuli su saradnju. 
Objavljeno: 21. 07. 2018 - 19:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Poslije bolnog i teškog poraza koji će sigurno ostaviti posljedice, kako na imidž tako i na funkcionisanje kluba u narednom periodu, Upravni odbor OFK Titograda je, razmatrajući novonastalu situaciju, raskinuo saradnju sa Aleksandrom Miljenovićem. Ne treba trošiti riječi i govoriti o tome koliko je bilo značajno da klub prođe prvi krug kvalifikacija za Ligu Evrope. Klub je, osim šanse da igra protiv turskog velikana, izgubio priliku da zaradi veliki novac od UEFA-e, ali i od TV prava i ulaznica, što je sve donosio drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope. To je bio i više nego dovoljan razlog da donesemo ovu odluku“, rekao je predsjednik kluba Vladan Vujović.

On dodaje da je klub raskinuo saradnju sa napadačem Ivicom Jovanovićem koji već na startu sezone nije ispunio očekivanja.

„Takođe, razmatramo da raskinemo saradnju sa jos nekoliko igrača“, dodaje Vujović

Vujović naglašava da će upravni odbor OFK Titograda u narednom periodu učiniti sve kako bi klub funkcionisao kao i do sada.

„Mi smo jedan od najbolje organizovanih klubova u Crnoj Gori i potrudićemo se da tako i ostane“, zaključio je Vujović.

Komentari: 0

Novi komentar