Neurohirurg iz Beča pisao Kabinetu Predsjednika

Gost iz Austrije uputio pismo zahvalnosti crnogorskim službama

Kabinetu Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića obratio se Gedeon Pernecki, neurohirurg iz Beča, koji je svoj odmor ovog ljeta proveo u Crnoj Gori. U svom obraćanju Predsjedniku Pernecki je naveo da je za vrijeme odmora koji je u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima doživio saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih, i izrazio posebnu zahvalnost službama - Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju.
Objavljeno: 22. 07. 2018 - 10:34 Promjenite veličinu teksta: A A A

Gospodin Pernecki je prenio svoje utiske:

„Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali.

Sutkinja je takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju (!) je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Mi svi imamo veliku potrebu da ovo iskažemo na najvišoj adresi u Vašoj državi. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru.

S poštovanjem, Gedeon Pernecki sa porodicom i prijateljima“.

Komentari: 4

Montenegro 21 maj

22. 07. 2018 - 12:14

Svi nas postuju osim ovi što žive kod nas u svojij državi ,Ovaj text treba da procitaju svi koji žive u CG , da bar nesto nauce Ako dosad vjekovima nisu .
Baba

22. 07. 2018 - 12:42

Uvijek je lijepo saznati i za dobre stvari vezane za moju Drzavu. Lijep gest Gospodina, a zasluznima sve pohvale.
lolo

22. 07. 2018 - 16:48

E ovo necete procitat u Vijesti sigurno :)
Nikšićanin

22. 07. 2018 - 18:16

Ovako se poštuje ispružena ruka države. Makar austrijanci znaju šta je država. Svaka ti čast.
Novi komentar