Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja

Simović sjutra u radnoj posjeti Andrijevici i Beranama

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, u srijedu, 25. jula 2018. godine, boraviće u radnoj posjeti opštinama Andrijevica i Berane.
Objavljeno: 24. 07. 2018 - 13:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pored sastanaka sa rukovodstvom opština,potpredsjednik Simović će obići radove na realizaciji kapitalnog projekta  - Kuće voća“, u Andrijevici, dok će u Beranama posjetiti poljoprivredno preduzeće „Agrolužac“ koje je korisnik podrške kroz IPARD like projekat.

Oblast šumarstva biće u fokusu i ove posjete potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja opštinama na sjeveru.

Tim povodom, u Andrijevici će biti održan prošireni kolegijum Uprave za šume. Sastanku sa potpredsjednikom Simovićem, osim rukovodstva Uprave, prisustvovaće šefovi svih područnih jedinica u Crnoj Gori, i predstavnici Direktorata za šumarstvo, drvnu industriju i lovstvo Ministarstva.

Komentari: 1

SloboBa

25. 07. 2018 - 14:12

Kako li ce ovo Scekic podnijeti i Vesovic kako su samo u kampanji toboze jurili Simovica da ne daje pare ne kuluje glasove pa se sad zapita opozicioni birac sto se Scekic lize sad sa njima? Pod 1. Zato stonje Snp pukao i nema vise glasaca , pod 2. zato sto je Scekicev posao da unisti Snp jer je napravio pad sa 14 na 6 odbornika i pod 3. na kraju scekicnide sa Milom udba je udba a Scekic je odavno vrbovan jos kad je bio bankarski sluzbenik zar mislite da bi Dps i Vuka u Berane bili na slobodi da ekipa iz Snp ih ne pokriva cjelo vrijeme , Scekic je prevarant koji je prevario Vasojevice u Beranama i za njegov prvi mamdat iselilo se 6000 ljudi srba iz Berana !
Novi komentar