U petak i subotu

Internacionalni modni festival u Porto Montenegru

Internacionalni Fashion Festival u organizaciji agencije Fabrika iz Beograda zakazan je za 27. i 28. jul, kada će Sinhro, kao istorijsko nautičko-industrijsko zdanje Porto Montenegra, postati kulisa za glamurozni runway globalno poznatih dizajnera kao što su Sheika Hend Faisal Al Qassemi, LaQuan Smith i Antonio Grimaldi.
Objavljeno: 24. 07. 2018 - 14:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izložba čuvenog italijanskog modnog kreatora Renata Balestre, koji će se predstaviti crnogorskoj javnosti sa preko 80 crteža, uključujući i njegove modele visoke mode koji su se koristili za Opera Theaters, uniforme za Alitaliu i Senate Ceremonial, biće postavljena u Zbirci pomorskog nasljeđa, od 27. jula. 

antonio-grimaldi

Dizajner iz Njujorka, LaQuan Smith, čije odjevne kombinacije nose Beyonce, Lady Gaga i druge modne ikone, izazvaće oduševljenje i ovom revijom. House of Hend iz Dubaija, na čelu sa Sheikha Hend Faisal Al Kassemi, kreiraće posebnu dimenziju modnog spektakla u Porto Montenegru, sa izvezenim haljinama, inspirisanim Istokom.

renato-balestra

LaQuan Smith i House of Hend predstaviće svoje modele na prvoj večeri Fashion festivala 27. jula.

Modna revija kreatora visoke mode Antonija Grimaldija, koja je premijerno predstavljena na nedjelji visoke mode u Parizu početkom jula ove godine, inspirisana je refleksijom inovativne kreativne slobode, koja se ipak temelji na tradicionalnim postulatima ženstvenosti.

sheikha-hend-faisal-al-qassemi

Internacionalni dizajner, kosmopolita i inovator u visokoj modi, diktira trendove - njegove modne muze, su Gwen Stefani, glumica Holly Hunter i top model Elisa Sednaoui, a crnogorska publika uživaće u njegovoj reviji 28. jula.

Komentari: 0

Novi komentar