U Pobjedi i Dnevnim novinama

Specijalni dodatak o Morskom dobru

Ovog petka, 27. jula, uz Dnevne novine i Pobjedu ne propustite specijalan dodatak o najatraktivnijim mjestima na crnogorskoj obali, nastao u saradnji sa Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom.
Objavljeno: 25. 07. 2018 - 12:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

U ovom posebnom izdanju možete pročitati što o aktuelnim temama i planovima kaže direktor JP Morsko dobro Predrag Jelušić. Saznajte više od skrivenim uvalama i pristaništima Boke Kotorske, te najinteresantnijim od malobrojnih ostrva našeg primorja. Predstavljamo vam nautičke luke i marine, kao i najatraktivnije plaže duž 300 kilometara duge crnogorske obale.

Takođe možete pročitati više detalja o zaštićenim područjima u zoni morskog dobra – Tivatskim solilima i dinama Velike plaže. Preporučujemo vam kajt-surfing za aktivan odbor, te recept kako ukusno pripremiti plavog raka. Pročitajte i kakav je kvalitet morske vode na crnogorskim kupalištima, te koje su plaže ove godine zadovoljile najviše ekološke standarde i postale nosioci Plave zastavice.

Nije važno da li vaš idealan odmor zamišljate na nekoj od skrivenih plaža Boke, atraktivnim kupalištima Budve i Bara, ili u Ulcinj koji će vam ponuditi svu ljepotu Ade i uzbuđenja koji pruža kajt surfing... Važno je da uživate!

Komentari: 0

Novi komentar