Lider URA-e sa italijanskim ambasadorom

Abazović - Zelioli: Crna Gora dobila kredibilnu proevropsku alternativu

Lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović razgovarao je danas sa novim amabasadorom Italije u Crnoj Gori Lukom Zeliolijem.
Objavljeno: 27. 07. 2018 - 17:45 Promjenite veličinu teksta: A A A

Abazović je posebno pričao o formiranju ad hoc parlamentarne radne grupe koja bi trebalo da tretira pitanja iz Plana URA i Demokrata.

“Crna Gora je na posljednjim izborima dobila konstruktivnu proevropsku, evroatlanstku i građansku alternativu, odnosno koaliciju URA- Demokrate”, istakao je Abazovic.

“Stoga smo, kao odgovorna opozicija odmah ponudili Plan za institucionalnu reformu. Očekujemo da svi politicki akteri podrže naš Plan, kao i da uzmu aktivno ućešće u radu ad hoc tijela. Svi zajedno moramo prioritetno raditi na unaprjeđenju izborne reforme u Crnoj Gori - naglasio je Abazović.

“Naša je obaveza da podižemo nivo političke debate, ostavljajući biračima procjenu naših predloga, podržavajući univerzalne vrijednosti i demokratske standarde, u cilju realizacije evropske agende”- zaključuje Abazović.

Abazović i Zelioli su saglasni da su odnosi Italije i Crne Gore izuzetno dobri.

Lider URA je zahvalio na kontinuiranoj pomoći Italije na putu evropskih integracija i izjavio da je uvjeren da će se pozitivni trendovi odnosa nastaviti i u budućnosti.

Komentari: 2

Glasac

27. 07. 2018 - 20:00

Xaxaxa, koji sarlata, pa ko veli kad nece drugi da nas hvali ajdemo sami sebe. I sad je admbasador pao u nesvijest od odusevljenja i odmah ce da javi Rimu da se okrenu ledja vlasti i obavijesti vaskoliki svijet da se pod hitno dovedu on i i onaj Blecic. na svaki nacin hoce do vlasti osim programima, radom, ozbiljnoscu. Evo skoro dvije podkaraju narod , uzimaju masne plate a ne dolaze na posao. Sram ih bilo, oni proevropska alternativa, fakinarija koja nije ni da vodi seoslku prodavnicu mjesovite robe.
lolo

27. 07. 2018 - 22:25

hahahaha
Novi komentar